Hem 5 Bloggen 5 Fullspäckad Söndag i Nyköping: Loppis, Musik, Konst och Sport

Annons

Fullspäckad Söndag i Nyköping: Loppis, Musik, Konst och Sport

mar 9, 2024 | Bloggen

Nyköping bjuder in till en händelserik söndag den 10 mars, med något för alla smaker. Vare sig du är ute efter fynd, kultur eller sport, har staden mycket att erbjuda.

STOR LOPPIS ”TRÄFFEN” Nyköping:

Söndagen den 10 Mars kl 11-14 på Folkets Park ”Träffen” i Nyköping, arrangeras en stor loppis. Det är en perfekt möjlighet för både säljare och fyndare att delta i denna sociala och roliga tillställning. Med servering av kaffe, dricka, korv, mackor och fikabröd blir det en trivsam dag för alla.

Orgelkonsert ”Girl power”:

I samband med Internationella kvinnodagen presenteras en unik orgelkonsert i S:t Nicolai kyrka kl. 16.00. Rebecca Johansson, en begåvad organist, ackompanjeras av trummisen Rasmus Tholin för att framföra hits från Miley Cyrus, Adele, No doubt, och Lady Gaga. Denna kostnadsfria konsert är en hyllning till kvinnliga artister och ett måste för musikälskare.

Föredrag med konstnären Mats Lodén:

För konstintresserade erbjuder Stiftsgården Stjärnholm ett fascinerande föredrag av skulptören Mats Lodén kl. 13.30. Lodén delar med sig av sin kreativa process och tankar bakom hans konst. Besökare kan också beundra hans verk ”Katedral” i Skulpturparken. Anmälan till föredraget görs via josefin.bredberg@svenskakyrkan.se.

Innebandy – Onyx-Nykvarns IF, Hemmamatch:

Sportfans kan förgylla dagen med en spännande innebandymatch på Rosvalla Arena kl. 15:00. Onyx Innebandy möter Nykvarns IF i den sista hemmamatchen i grundserien. Kom och heja fram Onyx till ytterligare en seger och ladda upp inför det stundande kvalet!

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!