Hem 5 Bloggen 5 Stickcafé på Sörmlands Museum: Gemenskap och Kreativitet

Annons

Stickcafé på Sörmlands Museum: Gemenskap och Kreativitet

dec 23, 2023 | Bloggen

Sörmlands museum bjuder in alla stickentusiaster till ett avslappnat stickcafé, där gemenskap och kreativitet står i fokus. Evenemanget är öppet för alla, oavsett om du är nybörjare eller erfaren stickare. Ta med ditt pågående handarbete och träffa likasinnade människor.

Stickcaféet hålls idag från klockan 14:00 till 17:00 på Sörmlands museum. Det är gratis att delta, och det finns inga krav på anmälan. Du kan enkelt droppa in när det passar dig och vara med så länge du önskar.

Vi ställer fram stickkorgar i museets entré. Slå dig ner och var kreativ med dina stickor och garn eller annat handarbete om du föredrar det. Personalen finns där för att hjälpa och inspirera. Det handlar om att dela passionen för handarbete och skapa i en avslappnad atmosfär.

Se kommande datum

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Marit Bergman på Fåfängans Trädgårdscafé

Den prisbelönta poplegenden Marit Bergman kommer till Fåfängans Trädgårdscafé i Nyköping den 27 juni 2024. Med ett fjolårsfärskt album och en medverkan i ”Så mycket bättre”, bjuder Bergman på en kväll fylld med musik från hela hennes mer än två decennier långa solokarriär.

Christian Kjellvander på Fåfängan

Christian Kjellvander återvänder till Fåfängans trädgårdsscen i Nyköping den 16 juni 2024 för en efterlängtad konsert. Med en karriär som sträcker sig över tre decennier, är han känd för sin unika barytonröst och melankoliska sånger.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!