Hem 5 Bloggen 5 The Boppers rockar Tovastugan – Live 5 juni 2024

Annons

The Boppers rockar Tovastugan – Live 5 juni 2024

jun 2, 2024 | Bloggen

Onsdagen den 5 juni 2024 är det dags att återuppleva 50- och 60-talets Rock’n Roll när The Boppers intar scenen på Tovastugan i Nyköping. Förvänta dig en energifylld kväll med deras tidlösa hits och en härlig atmosfär som får dig att dansa hela natten.

The Boppers, som har underhållit publiken i över 45 år, är kända för sin unika mix av Rock’n Roll och Doo Wop. Med tusentals spelningar och över två miljoner sålda album internationellt är de en av de mest framgångsrika banden i sin genre. Bandet bildades i Hässelby 1977 och har sedan dess levererat minnesvärda framträdanden och odödliga covers som ”Goodnight, Sweetheart, Goodnight”.

Kvällen på Tovastugan börjar med insläpp klockan 18:00 och showen startar runt 21:00. Det är ingen bordsbokning, så se till att vara där i god tid. Evenemanget är öppet för alla över 18 år, och ID-kontroll kommer att ske vid entrén. Ingen egen mat eller dryck får tas med, men det kommer finnas försäljning av mat och dryck på området.

Tovastugan erbjuder en perfekt miljö för en sådan konsert, med sin charmiga träscen och härliga sommarstämning. Det blir en oförglömlig start på sommaren 2024, så missa inte denna chans att se The Boppers live!

Klicka här för biljetter och mer information.

Varmt välkomna till en magisk kväll på Tovastugan med The Boppers!

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Marit Bergman på Fåfängans Trädgårdscafé

Den prisbelönta poplegenden Marit Bergman kommer till Fåfängans Trädgårdscafé i Nyköping den 27 juni 2024. Med ett fjolårsfärskt album och en medverkan i ”Så mycket bättre”, bjuder Bergman på en kväll fylld med musik från hela hennes mer än två decennier långa solokarriär.

Christian Kjellvander på Fåfängan

Christian Kjellvander återvänder till Fåfängans trädgårdsscen i Nyköping den 16 juni 2024 för en efterlängtad konsert. Med en karriär som sträcker sig över tre decennier, är han känd för sin unika barytonröst och melankoliska sånger.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!