Hem 5 Bloggen 5 The Real Group Sprider Julglädje i Nyköping – En Vokalkonsert i Världsklass

The Real Group Sprider Julglädje i Nyköping – En Vokalkonsert i Världsklass

dec 17, 2023 | Bloggen

Nyköping får äran att välkomna vokalgruppen i världsklass, The Real Group, till en minnesvärd julkonsert på Culturum den 20:e December. Med en historia som sträcker sig tillbaka till 1984 har denna exceptionella ensemble tagit vokalmusik till nya höjder och skapat en betagande fusion av jazz, pop och körmusik.

Under årens lopp har Clara Fornander, Joanné Nugas, Johannes Rückert Becker, Axel Berntzon och Daniele Dees skapat magi med sina röster, och deras kommande framträdande i Nyköping är inget undantag. Förvänta dig en konsert fylld av stämningsfulla julklassiker och sprakande energi.

The Real Group har inte bara etablerat sig som en av världens främsta vokalgrupper utan har även väckt entusiasm med sina banbrytande a cappella-stilar. Denna konsert lovar att utmana förväntningar och erbjuda en unik blandning av tradition och modernitet.

Nyköping gör sig redo att omfamna en 2 timmar och 10 minuter lång musikalisk resa, inklusive paus, med denna enastående grupp. Missa inte chansen att införliva julstämning med The Real Group i spetsen för en minnesvärd konsertupplevelse.

Köp biljetter på Tickster

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!