Hem 5 Bloggen 5 The Real Group Sprider Julglädje i Nyköping – En Vokalkonsert i Världsklass

Annons

The Real Group Sprider Julglädje i Nyköping – En Vokalkonsert i Världsklass

dec 17, 2023 | Bloggen

Nyköping får äran att välkomna vokalgruppen i världsklass, The Real Group, till en minnesvärd julkonsert på Culturum den 20:e December. Med en historia som sträcker sig tillbaka till 1984 har denna exceptionella ensemble tagit vokalmusik till nya höjder och skapat en betagande fusion av jazz, pop och körmusik.

Under årens lopp har Clara Fornander, Joanné Nugas, Johannes Rückert Becker, Axel Berntzon och Daniele Dees skapat magi med sina röster, och deras kommande framträdande i Nyköping är inget undantag. Förvänta dig en konsert fylld av stämningsfulla julklassiker och sprakande energi.

The Real Group har inte bara etablerat sig som en av världens främsta vokalgrupper utan har även väckt entusiasm med sina banbrytande a cappella-stilar. Denna konsert lovar att utmana förväntningar och erbjuda en unik blandning av tradition och modernitet.

Nyköping gör sig redo att omfamna en 2 timmar och 10 minuter lång musikalisk resa, inklusive paus, med denna enastående grupp. Missa inte chansen att införliva julstämning med The Real Group i spetsen för en minnesvärd konsertupplevelse.

Köp biljetter på Tickster

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Franska Trion – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev den unika och intensiva musiken från Franska Trion på Fåfängans Trädgårdscafé den 25 juli. Bandets liveframträdanden är en resa från våldsam intensitet till mjuka viskningar. Missa inte detta kultförklarade band, köp din biljett nu!

David Urwitz – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev en intim och stämningsfull konsert med David Urwitz på Fåfängans Trädgårdscafé den 20 juli. Med sina vemodiga men hoppfulla låtar bjuder David på en kväll fylld av musik och berättelser. Köp din biljett nu!

MARKOOLIO – Live på Tovastugan

Markoolio återvänder till Tovastugan den 20 juli 2024 för en galen och energifylld konsert. Upplev allsång och humor under en oförglömlig kväll i Nyköping. Säkra din biljett idag!

ORUP – Live på Tovastugan

Upplev en unik och personlig konsert med Orup i Tovastugans trädgård den 13 juli. En kväll full av musik, anekdoter och närhet under en bar sommarhimmel.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!