Tillväxt Nyköping: Ny satsning på företag skapar fler jobb lokalt

Nyköping planerar att skapa 1000 nya jobb genom att satsa på små- och medelstora företag. Tillväxt Nyköping är en ny satsning som fokuserar på kompetensförsörjning och affärsutveckling, med syftet att hjälpa företag att växa och skapa fler jobb. Småföretag i Nyköping har positiva framtidsutsikter tack vare stadens infrastruktur- och logistiklösningar som Ostlänken och Skavsta flygplats.

Tillväxt Nyköping vill bygga vidare på befintliga framgångsrika initiativ och fokusera på kompetensförsörjning, vilket är en viktig utmaning för tillväxt i framtiden. En av de största hindren för tillväxt är bristen på kompetent arbetskraft. Tillväxtinitiativet planerar att ta itu med detta genom att främja affärsutveckling och kompetensförsörjning.

En workshop kommer att hållas för att diskutera initiativet och samla engagemang från lokala företag. Denna workshop kommer att äga rum på Näringslivets Hus den 24 april kl. 08.00-11.00.

Tillväxt Nyköping är en spännande satsning som kan hjälpa staden att fortsätta växa och skapa fler jobb för lokalbefolkningen.

Läs mer på Nyköping kommuns hemsida

Regenerate response

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Pontus Lindman – Moments: En Magisk Upplevelse på Nyköpings Teater!

Upplev den prisbelönta magikern Pontus Lindman i en spektakulär föreställning fylld med magi, tankeläsning och oväntade ögonblick. En unik show där dina minnen och val blir nyckeln till en fantastisk upplösning.

Familjesöndagar på Sörmlands Museum: Kreativa Äventyr för Hela Familjen i Nyköping

Upptäck Familjesöndag i Nyköping! Barn och vuxna kan utforska skapandets värld tillsammans under ledning av våra museipedagoger. Läs mer om våra kommande teman nedan.

Klättring i Tessinskolans Gympasal: Upplev Äventyret!

Upptäck spänningen med klättring i Tessinskolans gympasal i Nyköping. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, är du välkommen att delta i detta äventyr.

Familjespel på lördagar i Gumshallen: Ett Aktivt Äventyr för Hela Familjen!

Upptäck en rolig racketsportfest för hela familjen på lördagar i Gumshallen, Nyköping. Få 1 timmes spel med hyrracketar och boll för 195 SEK.

Olympiadagarna i Nyköping: En Familjefest för Idrottsentusiaster!

Upplev glädjen i riktiga idrottsaktiviteter under Olympiadagarna i Nyköping! Kom och delta i spännande sportaktiviteter och möt inspirerande Olympier. En familjevänlig helg fylld med rörelse och skratt!

Hockey, Fotboll och Innebandy: Superhelg med Spännande Matcher i Nyköping!

Upplev sportens glädje i Nyköping denna helg med het fotboll, intensiv innebandy och spännande hockeymatcher.

Dansband Deluxe: Njut av En Oförglömlig Dansbandskväll i Nyköping!

Upplev magin av Svensktoppsklassiker och dansbandsnostalgi på Dansband Deluxe-konserten i Nyköping. En kväll fullspäckad med hits och dansbandslegender!

Lär dig LinkedIn-grunderna med Linda Åkerlund – Workshop i Nyköping

Optimera din LinkedIn-profil och öka din synlighet med Linda Åkerlund. Få en grundläggande genomgång av hur du lyckas på LinkedIn!

Upptäck Barbie: Utställning om Dockan med stort B i Nyköping

Utforska Barbie-dockans fascinerande historia och en imponerande samling från 1960- till 1970-talet på Sörmlands museum i Nyköping.

Stefan MÅS Persson: Skulpturmålningar i Nyköping

Upptäck Stefan MÅS Perssons unika skulpturmålningar på träskivor, en lek med dimensioner och motiv som väcker både allvar och skratt. Varmt välkommen till vernissage den 23 september!

STÖTTA LOKALT – HITTA RÄTT HOS VÅRA MEDLEMSFÖRETAG