Hem 5 Bloggen 5 Timbuktu återvänder till rötterna i en minnesvärd hiphop-show i Nyköping

Annons

Timbuktu återvänder till rötterna i en minnesvärd hiphop-show i Nyköping

jun 3, 2023 | Bloggen

Timbuktu, en av Skandinaviens mest älskade artister och en symbol för svensk hiphop, återvänder till sina rötter med en klassisk hiphop-show på Tovastugan i Nyköping den 7 Juli 2023. Tillsammans med Julimar Santos, Esther Kirabo och DJ Large ser vi fram emot en oförglömlig upplevelse som tar oss med på en resa genom musikens värld. Timbuktu har under åren visat sin mångsidighet som artist, och med influenser från folkmusik, blues och musik från Västafrika och Jamaica skapar han en unik och fängslande ljudbild.

Timbaktus hits som ”Alla vill till himlen”, ”Det löser sig” och ”The botten is nådd” har fångat många hjärtan och fått oss att dansa till hans rytmer. Men det är inte bara feststämningen som kännetecknar hans musik. Timbuktus texter och budskap bär en djupare mening, och hans engagemang som politisk artist har gjort honom till en röst för förändring.

Timbuktu har under sina 15 år som albumartist skapat en imponerande katalog av färgstarka låtar och har belönats med Grammis och P3 Guld.

Mer information finner ni hos Tovastugan

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!