Hem 5 Bloggen 5 Timbuktu återvänder till rötterna i en minnesvärd hiphop-show i Nyköping

Annons

Timbuktu återvänder till rötterna i en minnesvärd hiphop-show i Nyköping

jun 3, 2023 | Bloggen

Timbuktu, en av Skandinaviens mest älskade artister och en symbol för svensk hiphop, återvänder till sina rötter med en klassisk hiphop-show på Tovastugan i Nyköping den 7 Juli 2023. Tillsammans med Julimar Santos, Esther Kirabo och DJ Large ser vi fram emot en oförglömlig upplevelse som tar oss med på en resa genom musikens värld. Timbuktu har under åren visat sin mångsidighet som artist, och med influenser från folkmusik, blues och musik från Västafrika och Jamaica skapar han en unik och fängslande ljudbild.

Timbaktus hits som ”Alla vill till himlen”, ”Det löser sig” och ”The botten is nådd” har fångat många hjärtan och fått oss att dansa till hans rytmer. Men det är inte bara feststämningen som kännetecknar hans musik. Timbuktus texter och budskap bär en djupare mening, och hans engagemang som politisk artist har gjort honom till en röst för förändring.

Timbuktu har under sina 15 år som albumartist skapat en imponerande katalog av färgstarka låtar och har belönats med Grammis och P3 Guld.

Mer information finner ni hos Tovastugan

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Franska Trion – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev den unika och intensiva musiken från Franska Trion på Fåfängans Trädgårdscafé den 25 juli. Bandets liveframträdanden är en resa från våldsam intensitet till mjuka viskningar. Missa inte detta kultförklarade band, köp din biljett nu!

David Urwitz – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev en intim och stämningsfull konsert med David Urwitz på Fåfängans Trädgårdscafé den 20 juli. Med sina vemodiga men hoppfulla låtar bjuder David på en kväll fylld av musik och berättelser. Köp din biljett nu!

MARKOOLIO – Live på Tovastugan

Markoolio återvänder till Tovastugan den 20 juli 2024 för en galen och energifylld konsert. Upplev allsång och humor under en oförglömlig kväll i Nyköping. Säkra din biljett idag!

ORUP – Live på Tovastugan

Upplev en unik och personlig konsert med Orup i Tovastugans trädgård den 13 juli. En kväll full av musik, anekdoter och närhet under en bar sommarhimmel.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!