Hem 5 Bloggen 5 True Elton John Tribute – Konsert med Jonas Gideon

Annons

True Elton John Tribute – Konsert med Jonas Gideon

maj 5, 2024 | Bloggen

Nyköpings Arenor presenterar ”True Elton John Tribute”, en konsert med Jonas Gideon i Konsertsalen Culturum den 11 maj 2024. Tillsammans med Sveriges främsta musiker bjuder Jonas Gideon på en kväll fylld av Elton Johns klassiker, från de stora balladerna till de rockiga hitsen.

Jonas Gideon, inspirerad av Elton John sedan barndomen, har skapat ett imponerande tribute till den legendariske artisten. Genom sina tolkningar och musikaliska talang hyllar han Elton Johns låtskatt på ett enastående sätt. Med över 200 av Elton Johns låtar i sitt repertoar och en karriär som sträcker sig över 20 år som professionell musiker är Jonas Gideon en erfaren artist som levererar en minnesvärd upplevelse.

Konserten ger publiken chansen att njuta av Elton Johns tidlösa musik i en atmosfär av hyllning och vördnad. Med en erfaren ensemble på scenen och en repertoar som sträcker sig över fem decennier av musikhistoria är ”True Elton John Tribute” en konsertupplevelse för alla fans av den legendariske artisten.

Biljetter till konserten finns tillgängliga här

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!