Hem 5 Bloggen 5 UF-Mässan 2024 i Eskilstuna: Framtidens Företagare!

Annons

UF-Mässan 2024 i Eskilstuna: Framtidens Företagare!

mar 3, 2024 | Bloggen, Företagsinformation

Årets mest efterlängtade händelse för unga entreprenörer är här – UF-Mässan 2024! Den 14 mars öppnar Volvo CE Arena i Eskilstuna sina dörrar för Södermanlands största mässa för unga företagare, där 150 UF-företag visar upp sina innovativa idéer och produkter.

Mässan, som är öppen för allmänheten från 13:00 till 18:00, erbjuder en unik möjlighet att se och uppleva framtiden för företagande och entreprenörskap. Det är gratis inträde, och besökarna kommer garanterat att bli inspirerade av de unga talangerna som presenterar sina verksamheter.

Ett av höjdpunkterna är UF-mästerskapen, där UF-företagen tävlar i sexton olika kategorier av entreprenörskap. Mässan avslutas med en storslagen prisceremoni som är öppen för allmänheten. Det är en chans att se vilka som koras till Södermanlands vassaste unga entreprenörer.

Dagen blir än mer inspirerande med en pop-up Co-working space på plan 1, i samarbete med Sparbanken Rekarne. Valvet bjuder på kaffe hela dagen och en utmärkt chans för nätverkande och möten.

Förutom att shoppa och nätverka, kan besökarna även besöka grundskoleutställningen och se vad Ung Företagsamhet gör på grundskolanivå. Det är en fantastisk chans att inspireras av morgondagens stjärnor.

UF-Mässan är inte bara en plattform för unga entreprenörer att visa upp sina färdigheter, utan också ett bevis på det viktiga arbetet som Ung Företagsamhet gör över hela Sverige. Med titeln som Årets Samhällsaktör 2023, fortsätter organisationen att göra ett värdefullt arbete för att utveckla ungas entreprenörskap och självledarskap.

Med forskning som visar att de som drivit UF-företag ofta blir mer framgångsrika entreprenörer och har en högre position på arbetsmarknaden, är UF-Mässan en viktig händelse för både unga företagare och samhället i stort.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Franska Trion – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev den unika och intensiva musiken från Franska Trion på Fåfängans Trädgårdscafé den 25 juli. Bandets liveframträdanden är en resa från våldsam intensitet till mjuka viskningar. Missa inte detta kultförklarade band, köp din biljett nu!

David Urwitz – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev en intim och stämningsfull konsert med David Urwitz på Fåfängans Trädgårdscafé den 20 juli. Med sina vemodiga men hoppfulla låtar bjuder David på en kväll fylld av musik och berättelser. Köp din biljett nu!

MARKOOLIO – Live på Tovastugan

Markoolio återvänder till Tovastugan den 20 juli 2024 för en galen och energifylld konsert. Upplev allsång och humor under en oförglömlig kväll i Nyköping. Säkra din biljett idag!

ORUP – Live på Tovastugan

Upplev en unik och personlig konsert med Orup i Tovastugans trädgård den 13 juli. En kväll full av musik, anekdoter och närhet under en bar sommarhimmel.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!