Hem 5 Bloggen 5 Uno Svenningsson i Nyköping – Firar 40 År på Scen

Annons

Uno Svenningsson i Nyköping – Firar 40 År på Scen

mar 13, 2024 | Bloggen

Den legendariska svenska artisten Uno Svenningsson markerar sina fyra decennier i musikvärlden med en storslagen jubileumsturné, och den 17 mars kl. 19:30 kommer han till Nyköping för en oförglömlig konsert. Missa inte denna chans att se Uno Svenningsson i Nyköping.

Från hans tidiga dagar i det älskade bandet Freda’ till hans framgångsrika solokarriär och senaste samarbeten med sonen Mark Bihli, har Uno Svenningsson cementerat sin plats i svensk musikhistoria. Känd för sin distinkta röst och tidlösa melodier, har Uno berört hjärtan över generationer.

Uno blev först känd som frontfigur i Freda’, där han med sin kraftfulla röst och dynamiska scenframträdande vann över publik och kritiker. Bandet, känd för hits som ”Vindarna” och ”I en annan del av världen”, etablerade sig snabbt som en av Sveriges främsta rockgrupper.

Som soloartist har Uno fortsatt att förnya sig med album som ”Uno”, ”Möss och människor”, och ”I det osynliga”. Hans låtar som ”Under ytan” och ”Tro på varann” har blivit svenska klassiker, älskade av fans av alla åldrar. Hans deltagande i TV-programmet ”Så mycket bättre” 2017 gav honom en ny generation av fans, och hans senaste låtar visar att han fortfarande är en relevant och uppskattad artist.

Med bara några få platser kvar, är detta en unik chans att uppleva Uno Svenningssons magi live. Se till att boka dina biljetter snarast för att inte missa denna kväll fylld med nostalgi, nya toner, och en firande av en sann svensk musikikon.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!