Hem 5 Bloggen 5 Uno Svenningsson i Nyköping – Firar 40 År på Scen

Annons

Uno Svenningsson i Nyköping – Firar 40 År på Scen

mar 13, 2024 | Bloggen

Den legendariska svenska artisten Uno Svenningsson markerar sina fyra decennier i musikvärlden med en storslagen jubileumsturné, och den 17 mars kl. 19:30 kommer han till Nyköping för en oförglömlig konsert. Missa inte denna chans att se Uno Svenningsson i Nyköping.

Från hans tidiga dagar i det älskade bandet Freda’ till hans framgångsrika solokarriär och senaste samarbeten med sonen Mark Bihli, har Uno Svenningsson cementerat sin plats i svensk musikhistoria. Känd för sin distinkta röst och tidlösa melodier, har Uno berört hjärtan över generationer.

Uno blev först känd som frontfigur i Freda’, där han med sin kraftfulla röst och dynamiska scenframträdande vann över publik och kritiker. Bandet, känd för hits som ”Vindarna” och ”I en annan del av världen”, etablerade sig snabbt som en av Sveriges främsta rockgrupper.

Som soloartist har Uno fortsatt att förnya sig med album som ”Uno”, ”Möss och människor”, och ”I det osynliga”. Hans låtar som ”Under ytan” och ”Tro på varann” har blivit svenska klassiker, älskade av fans av alla åldrar. Hans deltagande i TV-programmet ”Så mycket bättre” 2017 gav honom en ny generation av fans, och hans senaste låtar visar att han fortfarande är en relevant och uppskattad artist.

Med bara några få platser kvar, är detta en unik chans att uppleva Uno Svenningssons magi live. Se till att boka dina biljetter snarast för att inte missa denna kväll fylld med nostalgi, nya toner, och en firande av en sann svensk musikikon.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Franska Trion – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev den unika och intensiva musiken från Franska Trion på Fåfängans Trädgårdscafé den 25 juli. Bandets liveframträdanden är en resa från våldsam intensitet till mjuka viskningar. Missa inte detta kultförklarade band, köp din biljett nu!

David Urwitz – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev en intim och stämningsfull konsert med David Urwitz på Fåfängans Trädgårdscafé den 20 juli. Med sina vemodiga men hoppfulla låtar bjuder David på en kväll fylld av musik och berättelser. Köp din biljett nu!

MARKOOLIO – Live på Tovastugan

Markoolio återvänder till Tovastugan den 20 juli 2024 för en galen och energifylld konsert. Upplev allsång och humor under en oförglömlig kväll i Nyköping. Säkra din biljett idag!

ORUP – Live på Tovastugan

Upplev en unik och personlig konsert med Orup i Tovastugans trädgård den 13 juli. En kväll full av musik, anekdoter och närhet under en bar sommarhimmel.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!