Hem 5 Bloggen 5 Upptäck Hem & Bo Trends på Nyköpings Bomässa 2024

Annons

Upptäck Hem & Bo Trends på Nyköpings Bomässa 2024

mar 12, 2024 | Bloggen

Nyköpings Bomässa 2024 på Rosvalla, som äger rum den 16-17 mars, är ett måste för alla inrednings- och hemesterentusiaster. I år växer mässan med ett nytt hemestertema, och tar plats i Rosvallas Hockeyhall. Besökare kan förvänta sig ett brett utbud av cafeér, restauranger, hotell, upplevelser och aktiviteter. Tänk också på möjligheter som camping och husbilar. Dessutom erbjuds mat och ädla drycker för provsmakning.

Multihallen kommer att vara centrum för allt som rör boende – från banker och husleverantörer till kök och byggfirmor. En ny Food Court med mat från olika leverantörer kommer även finnas tillgänglig.

Entréhallen erbjuder shopping från delikatesser till inredning och hantverk, med företag inom mat, skönhet och design.

Med ett program som andas framtidstro och glädje är detta årets bomässa ett event du inte vill missa!

Mer information och schema hittar ni här

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Franska Trion – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev den unika och intensiva musiken från Franska Trion på Fåfängans Trädgårdscafé den 25 juli. Bandets liveframträdanden är en resa från våldsam intensitet till mjuka viskningar. Missa inte detta kultförklarade band, köp din biljett nu!

David Urwitz – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev en intim och stämningsfull konsert med David Urwitz på Fåfängans Trädgårdscafé den 20 juli. Med sina vemodiga men hoppfulla låtar bjuder David på en kväll fylld av musik och berättelser. Köp din biljett nu!

MARKOOLIO – Live på Tovastugan

Markoolio återvänder till Tovastugan den 20 juli 2024 för en galen och energifylld konsert. Upplev allsång och humor under en oförglömlig kväll i Nyköping. Säkra din biljett idag!

ORUP – Live på Tovastugan

Upplev en unik och personlig konsert med Orup i Tovastugans trädgård den 13 juli. En kväll full av musik, anekdoter och närhet under en bar sommarhimmel.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!