Upptäck konstnärliga uttrycksformer på sommarens konstkollo i Nyköping!

På Bryggeriområdet i Nyköping erbjuds möjligheten att prova på konst och hantverk under fyra dagar på sommarlovet för åldrarna 9-14 år. Tillsammans med en grupp på 10 deltagare får du utforska olika verkstäder och ateljéer och experimentera med konstnärliga och hantverksmässiga uttrycksformer.

Under veckan kommer du få testa på följande aktiviteter:

  • Decoupage hos dekorationsmålaren Marja Fiander: Dekorera ett föremål med papper. Ta med dig en liten möbel eller låda att dekorera.
  • Textiltryck hos tapetseraren Olivia Broman: Gör ditt eget tryck på ett klädesplagg. Ta med dig ett bomullsplagg att trycka på.
  • Fotografi med mobilkamera hos fotografen och filmaren Bobo Lindblad: Lär dig att ta professionella bilder med din mobilkamera. Ta med dig en mobiltelefon med kamera.
  • Scrapbooking med konstnären Susanne Öjert: Skapa din egen scrapbook med bilder, grafik och typografi. Allt material tillhandahålls.

Efter veckans slut avslutar vi med en festlig utställning där du får visa upp dina skapelser för familj och vänner.

Sommarkollot pågår från tisdag till fredag, kl. 10:00-14:00. Du kan boka en av veckorna 26 eller 27, 27-30 juni eller 4-7 juli. Priset för deltagande är 1150 SEK och inkluderar frukt och material. Du får också ta med dig alla dina skapelser hem efter avslutad kollovecka.

För att anmäla dig, skicka ett mail till bryggerietskonstkollo@gmail.com med information om vilken vecka du är intresserad av, deltagarens personnummer och kontaktuppgifter till vårdnadshavare. Observera att antalet platser är begränsat till 20 deltagare per vecka, så gör din anmälan så snart som möjligt. Sista anmälningsdag är den 13 juni och anmälan är bindande.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Pontus Lindman – Moments: En Magisk Upplevelse på Nyköpings Teater!

Upplev den prisbelönta magikern Pontus Lindman i en spektakulär föreställning fylld med magi, tankeläsning och oväntade ögonblick. En unik show där dina minnen och val blir nyckeln till en fantastisk upplösning.

Familjesöndagar på Sörmlands Museum: Kreativa Äventyr för Hela Familjen i Nyköping

Upptäck Familjesöndag i Nyköping! Barn och vuxna kan utforska skapandets värld tillsammans under ledning av våra museipedagoger. Läs mer om våra kommande teman nedan.

Klättring i Tessinskolans Gympasal: Upplev Äventyret!

Upptäck spänningen med klättring i Tessinskolans gympasal i Nyköping. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, är du välkommen att delta i detta äventyr.

Familjespel på lördagar i Gumshallen: Ett Aktivt Äventyr för Hela Familjen!

Upptäck en rolig racketsportfest för hela familjen på lördagar i Gumshallen, Nyköping. Få 1 timmes spel med hyrracketar och boll för 195 SEK.

Olympiadagarna i Nyköping: En Familjefest för Idrottsentusiaster!

Upplev glädjen i riktiga idrottsaktiviteter under Olympiadagarna i Nyköping! Kom och delta i spännande sportaktiviteter och möt inspirerande Olympier. En familjevänlig helg fylld med rörelse och skratt!

Hockey, Fotboll och Innebandy: Superhelg med Spännande Matcher i Nyköping!

Upplev sportens glädje i Nyköping denna helg med het fotboll, intensiv innebandy och spännande hockeymatcher.

Dansband Deluxe: Njut av En Oförglömlig Dansbandskväll i Nyköping!

Upplev magin av Svensktoppsklassiker och dansbandsnostalgi på Dansband Deluxe-konserten i Nyköping. En kväll fullspäckad med hits och dansbandslegender!

Lär dig LinkedIn-grunderna med Linda Åkerlund – Workshop i Nyköping

Optimera din LinkedIn-profil och öka din synlighet med Linda Åkerlund. Få en grundläggande genomgång av hur du lyckas på LinkedIn!

Upptäck Barbie: Utställning om Dockan med stort B i Nyköping

Utforska Barbie-dockans fascinerande historia och en imponerande samling från 1960- till 1970-talet på Sörmlands museum i Nyköping.

Stefan MÅS Persson: Skulpturmålningar i Nyköping

Upptäck Stefan MÅS Perssons unika skulpturmålningar på träskivor, en lek med dimensioner och motiv som väcker både allvar och skratt. Varmt välkommen till vernissage den 23 september!

STÖTTA LOKALT – HITTA RÄTT HOS VÅRA MEDLEMSFÖRETAG