Hem 5 Bloggen 5 Upptäck konstnärliga uttrycksformer på sommarens konstkollo i Nyköping!

Annons

Upptäck konstnärliga uttrycksformer på sommarens konstkollo i Nyköping!

maj 29, 2023 | Bloggen

På Bryggeriområdet i Nyköping erbjuds möjligheten att prova på konst och hantverk under fyra dagar på sommarlovet för åldrarna 9-14 år. Tillsammans med en grupp på 10 deltagare får du utforska olika verkstäder och ateljéer och experimentera med konstnärliga och hantverksmässiga uttrycksformer.

Under veckan kommer du få testa på följande aktiviteter:

  • Decoupage hos dekorationsmålaren Marja Fiander: Dekorera ett föremål med papper. Ta med dig en liten möbel eller låda att dekorera.
  • Textiltryck hos tapetseraren Olivia Broman: Gör ditt eget tryck på ett klädesplagg. Ta med dig ett bomullsplagg att trycka på.
  • Fotografi med mobilkamera hos fotografen och filmaren Bobo Lindblad: Lär dig att ta professionella bilder med din mobilkamera. Ta med dig en mobiltelefon med kamera.
  • Scrapbooking med konstnären Susanne Öjert: Skapa din egen scrapbook med bilder, grafik och typografi. Allt material tillhandahålls.

Efter veckans slut avslutar vi med en festlig utställning där du får visa upp dina skapelser för familj och vänner.

Sommarkollot pågår från tisdag till fredag, kl. 10:00-14:00. Du kan boka en av veckorna 26 eller 27, 27-30 juni eller 4-7 juli. Priset för deltagande är 1150 SEK och inkluderar frukt och material. Du får också ta med dig alla dina skapelser hem efter avslutad kollovecka.

För att anmäla dig, skicka ett mail till bryggerietskonstkollo@gmail.com med information om vilken vecka du är intresserad av, deltagarens personnummer och kontaktuppgifter till vårdnadshavare. Observera att antalet platser är begränsat till 20 deltagare per vecka, så gör din anmälan så snart som möjligt. Sista anmälningsdag är den 13 juni och anmälan är bindande.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!