Upptäck Stolt Mat & Dryckesfestival på Nils Oscar Bryggeri i Nyköping

Sommaren är den perfekta tiden att njuta av god mat och dryck under trevliga evenemang. Nu är det dags för Stolt Mat & Dryckesfestival på Nils Oscar Bryggeri, där Sörmlands fantastiska mat- och dryckesutbud står i fokus. Här får du möjligheten att träffa hantverkare och uppleva en härlig atmosfär av smaker och dofter.

Festivalen bjuder på ett imponerande utbud av lokala producenter och hantverkare. Här är några av dem du kommer att träffa:

 • Stenstugan Bryggeri
 • Öster Malma Nornir Brewery
 • Lövnäs Bryggeri
 • Ösvreta Gård
 • Trosa Ölkompani
 • Köpings Musteri
 • Frankly foods
 • Passage vincafé
 • Bryggeri STÖR Eskilstuna
 • Ölkultur Jordnära mat
 • Virå fattighus
 • Taxinge Bryggeri & kök
 • Sörmland 100 Sköldinge
 • Ölkultur Pomologik

Håll koll på festivalens Facebookevenemang för att få de senaste uppdateringarna om vilka hantverkare som kommer att vara på plats. Följ länken här: https://fb.me/e/2gsERcfsA.

Evenemanget äger rum i den gröna parken framför Nils Oscar Bryggeri och är vädersäkrat. För att underlätta parkeringen rekommenderas det att lämna bilen hemma, eftersom parkeringsmöjligheterna är begränsade.

Det finns olika biljettalternativ till festivalen, där du kan välja vilken tid du vill besöka evenemanget. Biljetterna mellan kl. 11.00-16.00 välkomnar gratis barn under 18 år i målsmans sällskap. För tiderna mellan kl. 17.00-23.00 gäller 18-årsgräns. Spädbarn är självklart välkomna i målsmans sällskap.

Inne på festivalområdet kommer häften med mat- och dryckesbiljetter att säljas. Biljetterna har olika valörer och kan lösas in hos de olika producenterna på plats. Vänligen observera att medhavd mat och dryck inte får tas in på området för att ge besökarna möjlighet att upptäcka och njuta av det breda utbudet som erbjuds.

Missa inte chansen att delta i Stolt Mat & Dryckesfestival på Nils Oscar Bryggeri i Nyköping. Det är en unik möjlighet att utforska Sörmlands kulinariska värld och uppleva en festlig atmosfär tillsammans med vänner och familj. Vi ses där!

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Pontus Lindman – Moments: En Magisk Upplevelse på Nyköpings Teater!

Upplev den prisbelönta magikern Pontus Lindman i en spektakulär föreställning fylld med magi, tankeläsning och oväntade ögonblick. En unik show där dina minnen och val blir nyckeln till en fantastisk upplösning.

Familjesöndagar på Sörmlands Museum: Kreativa Äventyr för Hela Familjen i Nyköping

Upptäck Familjesöndag i Nyköping! Barn och vuxna kan utforska skapandets värld tillsammans under ledning av våra museipedagoger. Läs mer om våra kommande teman nedan.

Klättring i Tessinskolans Gympasal: Upplev Äventyret!

Upptäck spänningen med klättring i Tessinskolans gympasal i Nyköping. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, är du välkommen att delta i detta äventyr.

Familjespel på lördagar i Gumshallen: Ett Aktivt Äventyr för Hela Familjen!

Upptäck en rolig racketsportfest för hela familjen på lördagar i Gumshallen, Nyköping. Få 1 timmes spel med hyrracketar och boll för 195 SEK.

Olympiadagarna i Nyköping: En Familjefest för Idrottsentusiaster!

Upplev glädjen i riktiga idrottsaktiviteter under Olympiadagarna i Nyköping! Kom och delta i spännande sportaktiviteter och möt inspirerande Olympier. En familjevänlig helg fylld med rörelse och skratt!

Hockey, Fotboll och Innebandy: Superhelg med Spännande Matcher i Nyköping!

Upplev sportens glädje i Nyköping denna helg med het fotboll, intensiv innebandy och spännande hockeymatcher.

Dansband Deluxe: Njut av En Oförglömlig Dansbandskväll i Nyköping!

Upplev magin av Svensktoppsklassiker och dansbandsnostalgi på Dansband Deluxe-konserten i Nyköping. En kväll fullspäckad med hits och dansbandslegender!

Lär dig LinkedIn-grunderna med Linda Åkerlund – Workshop i Nyköping

Optimera din LinkedIn-profil och öka din synlighet med Linda Åkerlund. Få en grundläggande genomgång av hur du lyckas på LinkedIn!

Upptäck Barbie: Utställning om Dockan med stort B i Nyköping

Utforska Barbie-dockans fascinerande historia och en imponerande samling från 1960- till 1970-talet på Sörmlands museum i Nyköping.

Stefan MÅS Persson: Skulpturmålningar i Nyköping

Upptäck Stefan MÅS Perssons unika skulpturmålningar på träskivor, en lek med dimensioner och motiv som väcker både allvar och skratt. Varmt välkommen till vernissage den 23 september!

STÖTTA LOKALT – HITTA RÄTT HOS VÅRA MEDLEMSFÖRETAG