Stefan MÅS Persson: Skulpturmålningar i Nyköping

I hjärtat av Nyköping, på Galleri Sjöhästen, öppnar en konstvärld sina dörrar för allmänheten. Stefan MÅS (Mats Åke Stefan) Persson, en konstnär med en unik vision och kreativitet, presenterar sin senaste utställning: skulpturmålningar som fascinerar och förundrar.

Skulpturmålningar som Berör
Perssons verk går bortom det traditionella måleriet. Han skapar på träskivor och förvandlar dem till platte tredimensionella skulpturer. Dessa skapelser, likt lekfulla byggnationer och urbana landskap, bär en känsla av mystik och omöjliga vinklar. Ensamma figurer väntar eller söker, trappor och stegar leder till okända platser, medan båtar erbjuder möjligheter till utforskning. Mellan linjerna av allvar finns subtil humor som fångar betraktarens öga och hjärta.

Vernissage och Utställningsdetaljer
Du är inbjuden till vernissage lördagen den 23 september, från klockan 11.00 till 15.00. Utställningen fortsätter med extra öppettider på söndag den 24 september, samma tider. Datumet att minnas är 7 oktober 2023, när denna konstupplevelse når sin avslutning.

Utforska Konstens Magi
Galleriet bjuder in dig till en resa genom skulpturmålningarnas magiska värld. Stefan MÅS Perssons verk är inte bara konst; det är berättelser, känslor och tankar materialiserade på trä. Besök Galleri Sjöhästen och utforska denna unika konstnärliga resa.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Pontus Lindman – Moments: En Magisk Upplevelse på Nyköpings Teater!

Upplev den prisbelönta magikern Pontus Lindman i en spektakulär föreställning fylld med magi, tankeläsning och oväntade ögonblick. En unik show där dina minnen och val blir nyckeln till en fantastisk upplösning.

Familjesöndagar på Sörmlands Museum: Kreativa Äventyr för Hela Familjen i Nyköping

Upptäck Familjesöndag i Nyköping! Barn och vuxna kan utforska skapandets värld tillsammans under ledning av våra museipedagoger. Läs mer om våra kommande teman nedan.

Klättring i Tessinskolans Gympasal: Upplev Äventyret!

Upptäck spänningen med klättring i Tessinskolans gympasal i Nyköping. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, är du välkommen att delta i detta äventyr.

Familjespel på lördagar i Gumshallen: Ett Aktivt Äventyr för Hela Familjen!

Upptäck en rolig racketsportfest för hela familjen på lördagar i Gumshallen, Nyköping. Få 1 timmes spel med hyrracketar och boll för 195 SEK.

Olympiadagarna i Nyköping: En Familjefest för Idrottsentusiaster!

Upplev glädjen i riktiga idrottsaktiviteter under Olympiadagarna i Nyköping! Kom och delta i spännande sportaktiviteter och möt inspirerande Olympier. En familjevänlig helg fylld med rörelse och skratt!

Hockey, Fotboll och Innebandy: Superhelg med Spännande Matcher i Nyköping!

Upplev sportens glädje i Nyköping denna helg med het fotboll, intensiv innebandy och spännande hockeymatcher.

Dansband Deluxe: Njut av En Oförglömlig Dansbandskväll i Nyköping!

Upplev magin av Svensktoppsklassiker och dansbandsnostalgi på Dansband Deluxe-konserten i Nyköping. En kväll fullspäckad med hits och dansbandslegender!

Lär dig LinkedIn-grunderna med Linda Åkerlund – Workshop i Nyköping

Optimera din LinkedIn-profil och öka din synlighet med Linda Åkerlund. Få en grundläggande genomgång av hur du lyckas på LinkedIn!

Upptäck Barbie: Utställning om Dockan med stort B i Nyköping

Utforska Barbie-dockans fascinerande historia och en imponerande samling från 1960- till 1970-talet på Sörmlands museum i Nyköping.

Upptäck Nyköpings Rika Mat- och Dryckesutbud med Hej Nyköping

Utforska det varierade utbudet av mat och dryck från Nyköpings lokala företag. Upptäck nya smaker och restauranger med hjälp av Hej Nyköpings företagskatalog.

STÖTTA LOKALT – HITTA RÄTT HOS VÅRA MEDLEMSFÖRETAG