Hem 5 Bloggen 5 Stefan MÅS Persson: Skulpturmålningar i Nyköping

Annons

Stefan MÅS Persson: Skulpturmålningar i Nyköping

sep 19, 2023 | Bloggen

I hjärtat av Nyköping, på Galleri Sjöhästen, öppnar en konstvärld sina dörrar för allmänheten. Stefan MÅS (Mats Åke Stefan) Persson, en konstnär med en unik vision och kreativitet, presenterar sin senaste utställning: skulpturmålningar som fascinerar och förundrar.

Skulpturmålningar som Berör
Perssons verk går bortom det traditionella måleriet. Han skapar på träskivor och förvandlar dem till platte tredimensionella skulpturer. Dessa skapelser, likt lekfulla byggnationer och urbana landskap, bär en känsla av mystik och omöjliga vinklar. Ensamma figurer väntar eller söker, trappor och stegar leder till okända platser, medan båtar erbjuder möjligheter till utforskning. Mellan linjerna av allvar finns subtil humor som fångar betraktarens öga och hjärta.

Vernissage och Utställningsdetaljer
Du är inbjuden till vernissage lördagen den 23 september, från klockan 11.00 till 15.00. Utställningen fortsätter med extra öppettider på söndag den 24 september, samma tider. Datumet att minnas är 7 oktober 2023, när denna konstupplevelse når sin avslutning.

Utforska Konstens Magi
Galleriet bjuder in dig till en resa genom skulpturmålningarnas magiska värld. Stefan MÅS Perssons verk är inte bara konst; det är berättelser, känslor och tankar materialiserade på trä. Besök Galleri Sjöhästen och utforska denna unika konstnärliga resa.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Franska Trion – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev den unika och intensiva musiken från Franska Trion på Fåfängans Trädgårdscafé den 25 juli. Bandets liveframträdanden är en resa från våldsam intensitet till mjuka viskningar. Missa inte detta kultförklarade band, köp din biljett nu!

David Urwitz – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev en intim och stämningsfull konsert med David Urwitz på Fåfängans Trädgårdscafé den 20 juli. Med sina vemodiga men hoppfulla låtar bjuder David på en kväll fylld av musik och berättelser. Köp din biljett nu!

MARKOOLIO – Live på Tovastugan

Markoolio återvänder till Tovastugan den 20 juli 2024 för en galen och energifylld konsert. Upplev allsång och humor under en oförglömlig kväll i Nyköping. Säkra din biljett idag!

ORUP – Live på Tovastugan

Upplev en unik och personlig konsert med Orup i Tovastugans trädgård den 13 juli. En kväll full av musik, anekdoter och närhet under en bar sommarhimmel.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!