Hem 5 Bloggen 5 Viskväll med Caroline af Ugglas på Vibäck10 – 6 juni 2024

Annons

Viskväll med Caroline af Ugglas på Vibäck10 – 6 juni 2024

jun 1, 2024 | Bloggen

Den 6 juni 2024, på självaste Nationaldagen, blir det viskväll med Caroline af Ugglas på Vibäck10, en intim och magisk kväll på Skärgårdsscenen i Nyköping. Med havet som kuliss kommer denna unika konsert skapa en minnesvärd upplevelse för alla närvarande.

Caroline af Ugglas är en av Sveriges mest älskade artister, känd för sin otroliga scenenergi och personliga tilltal. Med en imponerande karriär som innefattar flera Grammisnomineringar, internationella framgångar och egna konstutställningar, har hon en meritlista som få kan matcha. Hennes konserter är alltid speciella och fulla av känsla, något som garanterat kommer förgylla denna skärgårdskväll.

Entrén öppnar klockan 17:00 och konserten börjar klockan 19:00. För den som bokar biljett med matpaket ingår förrätt, varmrätt och kaffe/te med kaka samt reserverad sittplats. För andra gäster gäller först till kvarn-principen för sittplatser, så ta gärna med en filt eller egen stol för att njuta av kvällen bekvämt.

Viktigt att notera är att konserterna på Vibäck10 hålls utomhus, så klä dig efter vädret. Mat och dryck finns att köpa på plats, och handikapptoalett finns tillgänglig.

För biljetter och mer information, besök Tickster.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Marit Bergman på Fåfängans Trädgårdscafé

Den prisbelönta poplegenden Marit Bergman kommer till Fåfängans Trädgårdscafé i Nyköping den 27 juni 2024. Med ett fjolårsfärskt album och en medverkan i ”Så mycket bättre”, bjuder Bergman på en kväll fylld med musik från hela hennes mer än två decennier långa solokarriär.

Christian Kjellvander på Fåfängan

Christian Kjellvander återvänder till Fåfängans trädgårdsscen i Nyköping den 16 juni 2024 för en efterlängtad konsert. Med en karriär som sträcker sig över tre decennier, är han känd för sin unika barytonröst och melankoliska sånger.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!