Byggkvalité Nyköping

Vi är ett mindre företag som vill jobba i nära samarbete med våra kunder med snabba beslutsvägar för att göra arbetet snabbt och kostnadseffektivt. Våra kunder är fastighetsbolag, företag och privatpersoner.

Kategori:

Företagspresentation

Byggkvalité i Nyköping startades våren 2009 av Jonas Eriksson som precis har firat 10 år som egen företagare.

​Då efterfrågan av våra byggtjänster sakta men säkert ökade så är vi idag 10 medarbetare. De flesta med många års erfarenhet i yrket och med stor kompetens.

​Vi är ett mindre företag som vill jobba i nära samarbete med våra kunder vilket ger snabba beslutsvägar för att göra arbetet snabbt och kostnadseffektivt. Idag är våra kunder fastighetsbolag, företag och privatpersoner och våra uppdrag är allt från den lilla renoveringen till nyproduktion av större projekt. Oftast är vi totalentreprenör i våra projekt och samordnar bygget med våra samarbetspartner i andra yrkesgrupper såsom el, vvs, måleri, plattsättare, ventilation, markarbete mm.

Eftersom att vår grundtanke är att alltid få nöjda kunder så är vårt mål att aldrig åka ifrån ett projekt utan att vi har levererat en kvalité som vi kan stå för.