Nyköpings bygg och kakel

Bygg och Kakel AB Nyköping grundades 2015 av en liten grupp professionella hantverkare. Inledningsvis annonserade vi efter jobb i lokaltidningar och arbetade bara gentemot privatpersoner men ungdomlig entusiasm och gedigen erfarenhet i en effektiv kombination har lett till att vi idag är en expanderande totalentreprenad med helhetslösningar som även arbetar gentemot företag.

Företagspresentation

KAKEL OCH PLATTSÄTTNING

Drömmer du om ett nytt badrum, vill renovera om köket eller bygga en bastu för alla kalla vinterkvällar och härliga sommarnätter? Då har du kommit rätt. På Bygg & Kakel AB arbetar erfarna och duktiga plattsättare och vill hjälpa dig att nå dina drömmar.

BYGG OCH RENOVERING

Inget projekt är för litet för oss på Bygg & Kakel AB.
Vi tar oss an allt ifrån byggnation och renovering av bostäder till olika utomhusutrymmen. Vill du ha en ny veranda till din lilla sommarstuga eller renovera din företagslokaler? Oavsett vilket projekt du vill ha hjälp med så vet du nu var du ska vända dig. (JA, precis – till oss såklart).

TAK OCH FÖNSTER

Vill du ha takpannor eller plåt på ditt nya tak? Det spellar oss ingen roll., vi kommer kunna stå till din tjänst oavsett vilket av de två materialen som du vill ha. På Bygg & Kakel AB har vi även en lång erfarenget av fönsterbyten – hör av dig till oss för att få veta mer.