Hem 5 Bloggen 5 Upptäck nya smaker på Moveat

Annons

Upptäck nya smaker på Moveat

apr 13, 2023 | Bloggen, Tips

Moveat är tillbaka i Nyköping den 22 april! Upplev en smakupplevelse utöver det vanliga med sex till åtta smakportioner från några av de mest populära smakstoppen i Nyköping. Besök platserna i valfri takt och ordning och njut av matkonst i olika format. Clarion Collection Kompaniet, Kickis Terrass, Brödernas Nyköping, Skafferiet, Ariu Sushi och Be My Guest är smakstoppen i Nyköping. Varje stopp inkluderar en smakportion mat och evenemanget är perfekt för kompisgänget, kollegorna, familjen eller dejten. Planera din rutt direkt i Moveat-appen och njut av en fyra till fem timmars smakupplevelse.

Mer information på Moveat.co

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Marit Bergman på Fåfängans Trädgårdscafé

Den prisbelönta poplegenden Marit Bergman kommer till Fåfängans Trädgårdscafé i Nyköping den 27 juni 2024. Med ett fjolårsfärskt album och en medverkan i ”Så mycket bättre”, bjuder Bergman på en kväll fylld med musik från hela hennes mer än två decennier långa solokarriär.

Christian Kjellvander på Fåfängan

Christian Kjellvander återvänder till Fåfängans trädgårdsscen i Nyköping den 16 juni 2024 för en efterlängtad konsert. Med en karriär som sträcker sig över tre decennier, är han känd för sin unika barytonröst och melankoliska sånger.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!