Hem 5 Bloggen 5 Besöksnäringsforum 2023: Inspirerande Mötet för Nyköpings Entreprenörer

Annons

Besöksnäringsforum 2023: Inspirerande Mötet för Nyköpings Entreprenörer

okt 11, 2023 | Bloggen

Nyköpings besöksnäringsliv samlas för en dag fylld av kreativa tankar, inspirerande diskussioner och oväntade möten på Besöksnäringsforum 2023. Evenemanget, som äger rum den 7 november på Sörmlands Museum, bjuder in entreprenörer, företagsledare och alla som är intresserade av att utforska nya vägar till framgång.

Dagen börjar med en uppfriskande morgonstund med kaffe och smörgås för att sedan övergå till en inledning där museichef Susanna Janfalk delar med sig av Sörmlands museums resa och framtidsplaner. Evenemanget kommer även att introducera några av Nyköpings stolta framgångssagor, inklusive Tovastugan, Nyköpings nya folkpark, och succén kring Inga Lindström-filmerna, som fyller 100 inspelade filmer i år. Deltagarna kommer också få en inblick i Nyköpings förnyade stadsfestkoncept från Lars Persson, verksamhetschef på Nyköpings Arenor.

Fokus under dagen kommer att vara på att utforska hur kultur och konst kan användas för platsutveckling samt hur Nyköping kan fortsätta att blomstra genom innovativa evenemang och kreativa affärslösningar. Forskaren och doktorn Åsa Öberg kommer att dela med sig av sina insikter om innovation och kreativitet för att skapa meningsfulla och hållbara lösningar inom besöksnäringen.

Besöksnäringsforum 2023 är en möjlighet att delta i samtal som formar framtidens Nyköping.

Anmäl dig redan nu på nyköpingsguiden för en dag som kommer att inspirera och utmana dina tankar om besöksnäringen.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!