Hem 5 Bloggen 5 Danskväll på Träffen: Musik och dans med Micke Ahlgren’s

Annons

Danskväll på Träffen: Musik och dans med Micke Ahlgren’s

jan 2, 2024 | Bloggen

På fredag den 19 januari 2024 är det dags för årets första danskväll på Träffen, Nyköpings populära samlingsplats för musik och dans. Micke Ahlgren’s kommer att vara först ut och leverera en kväll fylld av härlig musik och dans.

Dörrarna öppnas kl. 19:30, samtidigt som fiket på Träffen är redo att servera något gott för de som vill njuta av en läckerbit innan dansen. Dansen startar kl. 20:00 och pågår ända till midnatt. För medlemmar i Nyköpings Dansanta Fötter kostar det 200:-, medan icke-medlemmar betalar 220:-. Betalningar kan göras kontant, med kort eller via Swish.

För parkering kan det bli trångt, men det finns alternativa platser vid Långbergsskolan och Hjortensbergsbadet.

Varmt välkomna att delta i denna trevliga danskväll på Träffen!

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Melissa Horn på Tovastugan

Upplev Melissa Horn i en intim konsert på Tovastugan i Nyköping den 28 juni 2024. Med nya låtar och sina målande texter om kärlek och relationer bjuder Melissa på en oförglömlig kväll. Biljetterna går åt snabbt, så säkra din plats nu!

Marit Bergman på Fåfängans Trädgårdscafé

Den prisbelönta poplegenden Marit Bergman kommer till Fåfängans Trädgårdscafé i Nyköping den 27 juni 2024. Med ett fjolårsfärskt album och en medverkan i ”Så mycket bättre”, bjuder Bergman på en kväll fylld med musik från hela hennes mer än två decennier långa solokarriär.

Christian Kjellvander på Fåfängan

Christian Kjellvander återvänder till Fåfängans trädgårdsscen i Nyköping den 16 juni 2024 för en efterlängtad konsert. Med en karriär som sträcker sig över tre decennier, är han känd för sin unika barytonröst och melankoliska sånger.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!