Hem 5 Bloggen 5 Ebbot – Viskväll på Vibäck10: Skärgårdsupplevelse i Nyköping

Annons

Ebbot – Viskväll på Vibäck10: Skärgårdsupplevelse i Nyköping

maj 4, 2024 | Bloggen

Den 9 maj 2024 bjuds det till Viskväll på Vibäck10, en minnesvärd kväll med artisten Ebbot Lundberg på Skärgårdsscenen i Nyköping. Ebbot Lundberg är känd för sin stora röst, karisma och unika uttryck. Han är en av våra främsta artister och bjuder på en musikalisk resa som blandar kosmiskt psykedeliska element med jordnära toner.

Vibäck10, beläget 20 minuter från Nyköping i Oxelösunds skärgård, erbjuder en intim atmosfär där besökare kan njuta av väl valda artister med havet som bakgrund. För de som önskar finns möjlighet att köpa mat och dryck på plats. Konserterna äger rum utomhus vilket skapar en magisk stämning med naturen som kuliss. Biljetter inklusive matpaket ger möjlighet till en reserverad sittplats, medan övriga besökare uppmanas att ta med egen filt eller stol för att sitta bekvämt under kvällen.

Ebbot Lundberg, en av landets mest hyllade artister, är känd för sin enorma röst och särpräglade uttryck. Med en kombination av karisma, humor och musikalisk talang tar han publiken med på en resa fylld av subtila popmelodier och okontrollerbar energi.

Miss inte chansen att uppleva Ebbot Lundberg live på Vibäck10 för en oförglömlig kväll med fantastisk musik och vacker skärgårdsnatur. Biljetter finner ni här

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!