NYO IT

NYO IT är en webbyrå i Nyköping som hjälper små och medelstora företag med webbproduktion, skriver och hanterar innehåll och sköter om företagets webbnärvaro och underhåll av hemsidor och sociala medier. Vi jobbar även med marknadsföring, översättning och korrekturläsning.

Företagspresentation

NYO IT är en webbyrå i Nyköping som hjälper små och medelstora företag med webbproduktion, skriver och hanterar innehåll och sköter om er webbnärvaro. Vi jobbar även med marknadsföring, översättning och korrekturläsning. Våra kunder finns i hela Sverige, som Nyköping, Umeå och Stockholm men även på Mallorca i Spanien.

Webbproduktion

Vi utvecklar alla möjliga sorters webblösningar baserat på våra kunders behov, krav, önskemål och, kanske viktigast av allt, besökarnas förväntningar. Vi designar nya hemsidor eller fräschar upp och sköter om er gamla sajt.

Webbunderhåll och Marknadsföring

Vi ser till att informationen på er hemsida och sociala medier hålls uppdaterad och relevant. Vi hjälper er nå ut med era produkter och tjänster till nya och gamla kunder. Vi har just startat upp hejnykoping.se för att hjälpa företag i Nyköping nå nya företags- och privatkunder här på hemmaplan och uppmuntra mer lokal handel.

Översättningar

Vi hjälper er att översätta befintliga texter till nya språk. Våra duktiga samarbetspartners kan erbjuda översättningar till och från engelska, spanska och tyska. Vi hjälper även till med korrekturläsningar.