Hem 5 Bloggen 5 Försommarfesten i Nyköping 2024: Äntligen Dags för En Oförglömlig Dag för Barnfamiljer

Annons

Försommarfesten i Nyköping 2024: Äntligen Dags för En Oförglömlig Dag för Barnfamiljer

jun 4, 2024 | Bloggen

Nu på Lördag den 8 juni 2024 är det äntligen dags för den årliga försommarfesten i Nyköping, ett evenemang som många sett fram emot med stor förväntan. Festen hålls i vår fina hamn och erbjuder en dag fylld av underhållning, aktiviteter och sommarkänsla (hoppas vi). Med ett program som passar alla åldrar, från de yngsta till de lite äldre, finns det något för alla att njuta av.

Festligheter på Scenen

Scenen kommer att vara epicentrum för många av dagens höjdpunkter. Här är några av de mest efterlängtade inslagen:

 • 14.00-14.50 Daniel & Yankho: Denna underhållningsshow bjuder på sång, magi och interaktiva lekar som fångar både stora och små. Daniel och Yankho är kända för att skapa en magisk atmosfär med sin charm och energi.
 • 15.20-15.35 Teater Skaka: Med en teaterföreställning fylld av melodifestivalens största hits, är detta en föreställning som garanterat får publiken att sjunga med och dansa.
 • 15.50-16.00 Möt Yousif & Mike: Våra konfrencierer Yousif från MFB och Magic Mike introducerar sig själva och eftermiddagens program. De är välkända från sociala medier som YouTube och TikTok.
 • 16.00-16.50 TAMAM: Här blir det musik och visning av en egenproducerad kortfilm, vilket ger en spännande inblick i lokal talang.
 • 17.30-18.00 Yousif & Magic Mike: Med en underhållningsshow som mixar humor och magi, lovar detta att bli en av dagens stora höjdpunkter.
 • 19.00-19.45 Tony Ejremar: Den lokala artisten Tony Ejremar avrundar dagen med ett musikframträdande som sätter stämningen inför avslutningen.
 • 20.00 Försommarfesten avslutas.

Dansbanan

För de som vill njuta av musik, dansa och sjunga finns det mycket att se fram emot på dansbanan:

 • 13.15-13.35 KODA: Kulturskolans saxofonkvartett KODA uppträder och sprider toner av jazz och klassisk musik.
 • 13.45-13.55 och 14.55-15.10 Sing along: Hamnens pirater leder sångstunder för de allra minsta, vilket alltid är en stor hit.
 • 17.00-17.30 Afrodans: Prova på afrodans med Josefina & Sara från NBV och känn rytmerna i kroppen.
 • 18.00-18.30 Prova på Teater: Teater Skaka ger en smakprov på teater för alla intresserade.
 • 18.30-19.00 Sigge & Sofia spelar musik: En avslappnad musikstund med studenter från Nyköpings folkhögskola.

Utställare och Aktiviteter

Förutom scenframträdanden erbjuder Försommarfesten i Nyköping mycket att utforska bland utställarna:

 • 13.00, 15.00, 17.00 MTB show: Skandinaviens mest spektakulära cykelshow hålls tre gånger under dagen. Efter varje show finns det möjlighet att prova på cyklarna själv.

Barnens favoriter som Wipe out-banan, den mekaniska tjuren och popcornmaskinen gör också comeback, vilket garanterat kommer att glädja de yngre besökarna.

En Dag Full av Upplevelser

Förutom att njuta av uppträdanden och aktiviteter kan barn och unga prova på olika sommaraktiviteter som lokala föreningar erbjuder. Det blir skaparverkstad, fiske, vattenbollar, graffiti och mycket mer. Detta är en utmärkt möjlighet för barn att hitta nya intressen och för familjer att planera sommarens aktiviteter.

För mer information och ett uppdaterat schema, besök gärna Försommarfestens hemsida. Notera att vissa förändringar kan förekomma i tidsschemat.

Gör dig redo för en dag fylld av glädje, skratt och oförglömliga minnen på försommarfesten i Nyköping den 8 juni 2024. Vi ses i hamnen!

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Marit Bergman på Fåfängans Trädgårdscafé

Den prisbelönta poplegenden Marit Bergman kommer till Fåfängans Trädgårdscafé i Nyköping den 27 juni 2024. Med ett fjolårsfärskt album och en medverkan i ”Så mycket bättre”, bjuder Bergman på en kväll fylld med musik från hela hennes mer än två decennier långa solokarriär.

Christian Kjellvander på Fåfängan

Christian Kjellvander återvänder till Fåfängans trädgårdsscen i Nyköping den 16 juni 2024 för en efterlängtad konsert. Med en karriär som sträcker sig över tre decennier, är han känd för sin unika barytonröst och melankoliska sånger.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!