Hem 5 Bloggen 5 Hamnfest i Nävekvarn 2023 – En dag fylld med glädje och underhållning

Annons

Hamnfest i Nävekvarn 2023 – En dag fylld med glädje och underhållning

maj 22, 2023 | Bloggen

Som stolta invånare i Nävekvarn har vi återigen anledning att fira och njuta av den årliga hamnfesten. Den 27 maj mellan klockan 10:00 och 16:00 kommer Nävekvarns hamnområde att förvandlas till en sprudlande festplats.

På hamnfesten kommer det finnas möjlighet att utforska marknadsstånd med spännande försäljning. I hantverksboden kan du hitta unika och handgjorda produkter, samt en loppis där du kan göra fynd. För att stilla hungern och törsten kommer det även finnas mat och dryck att avnjuta, bland annat i den populära hamnkrogen.

Underhållningen står The Fantastic Four för, bandet kommer att spela både under dagen och på kvällen i Folkets Park. Det blir en musikalisk upplevelse som kommer att sätta fart på festen och få alla att dansa och sjunga med.

För de som är intresserade av båtsegling kommer Nävekvarn Båtklubb att arrangera den traditionsenliga Pingstregattan.
Det ser ut att vara upplagt för en dag full av glädje, gemenskap och underhållning för alla åldrar. Missa inte denna fantastiska fest i Folkets Park i Nävekvarn!

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Marit Bergman på Fåfängans Trädgårdscafé

Den prisbelönta poplegenden Marit Bergman kommer till Fåfängans Trädgårdscafé i Nyköping den 27 juni 2024. Med ett fjolårsfärskt album och en medverkan i ”Så mycket bättre”, bjuder Bergman på en kväll fylld med musik från hela hennes mer än två decennier långa solokarriär.

Christian Kjellvander på Fåfängan

Christian Kjellvander återvänder till Fåfängans trädgårdsscen i Nyköping den 16 juni 2024 för en efterlängtad konsert. Med en karriär som sträcker sig över tre decennier, är han känd för sin unika barytonröst och melankoliska sånger.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!