Hem 5 Bloggen 5 Kulturell upplevelse på Kulturnatten i Nyköping

Annons

Kulturell upplevelse på Kulturnatten i Nyköping

maj 1, 2023 | Bloggen

Nyköpings kulturella höjdpunkt, Kulturnatten, är tillbaka i år igen. Evenemanget hålls den 12 maj och det kommer att finnas en mängd olika aktiviteter som lockar besökare från hela staden och dess omgivningar.

Under Kulturnatten kan du uppleva en mängd olika konstformer. Konserter, föreställningar, utställningar och mycket mer kommer att finnas tillgängliga för dig att utforska. Detta är ett tillfälle att ta del av kulturella höjdpunkter och spännande evenemang i staden.

Förutom att besöka kulturella evenemang, kan du också upptäcka Nyköpings vackra arkitektur och historia. Det finns också möjlighet att njuta av mat och dryck från lokala caféer och restauranger som deltar i Kulturnatten.

En av höjdpunkterna under evenemanget är när kulturhuset Culturum öppnar sina dörrar för allmänheten. Här kan du uppleva en mängd olika konstverk, från dans och teater till musik och film. Det kommer även att finnas föreläsningar och workshops för alla åldrar.

Sammanfattningsvis, om du letar efter en kulturell upplevelse i Nyköping, är Kulturnatten ett måste. Se till att du inte missar denna årliga höjdpunkt i Nyköpings kulturkalender.

Ta med familjen, vännerna eller din dejt och upplev allt som Nyköping har att erbjuda på kulturnatten. Vi hoppas att du får en oförglömlig upplevelse!

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Melissa Horn på Tovastugan

Upplev Melissa Horn i en intim konsert på Tovastugan i Nyköping den 28 juni 2024. Med nya låtar och sina målande texter om kärlek och relationer bjuder Melissa på en oförglömlig kväll. Biljetterna går åt snabbt, så säkra din plats nu!

Marit Bergman på Fåfängans Trädgårdscafé

Den prisbelönta poplegenden Marit Bergman kommer till Fåfängans Trädgårdscafé i Nyköping den 27 juni 2024. Med ett fjolårsfärskt album och en medverkan i ”Så mycket bättre”, bjuder Bergman på en kväll fylld med musik från hela hennes mer än två decennier långa solokarriär.

Christian Kjellvander på Fåfängan

Christian Kjellvander återvänder till Fåfängans trädgårdsscen i Nyköping den 16 juni 2024 för en efterlängtad konsert. Med en karriär som sträcker sig över tre decennier, är han känd för sin unika barytonröst och melankoliska sånger.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!