Kulturell upplevelse på Kulturnatten i Nyköping

Nyköpings kulturella höjdpunkt, Kulturnatten, är tillbaka i år igen. Evenemanget hålls den 12 maj och det kommer att finnas en mängd olika aktiviteter som lockar besökare från hela staden och dess omgivningar.

Under Kulturnatten kan du uppleva en mängd olika konstformer. Konserter, föreställningar, utställningar och mycket mer kommer att finnas tillgängliga för dig att utforska. Detta är ett tillfälle att ta del av kulturella höjdpunkter och spännande evenemang i staden.

Förutom att besöka kulturella evenemang, kan du också upptäcka Nyköpings vackra arkitektur och historia. Det finns också möjlighet att njuta av mat och dryck från lokala caféer och restauranger som deltar i Kulturnatten.

En av höjdpunkterna under evenemanget är när kulturhuset Culturum öppnar sina dörrar för allmänheten. Här kan du uppleva en mängd olika konstverk, från dans och teater till musik och film. Det kommer även att finnas föreläsningar och workshops för alla åldrar.

Sammanfattningsvis, om du letar efter en kulturell upplevelse i Nyköping, är Kulturnatten ett måste. Se till att du inte missar denna årliga höjdpunkt i Nyköpings kulturkalender.

Ta med familjen, vännerna eller din dejt och upplev allt som Nyköping har att erbjuda på kulturnatten. Vi hoppas att du får en oförglömlig upplevelse!

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Pontus Lindman – Moments: En Magisk Upplevelse på Nyköpings Teater!

Upplev den prisbelönta magikern Pontus Lindman i en spektakulär föreställning fylld med magi, tankeläsning och oväntade ögonblick. En unik show där dina minnen och val blir nyckeln till en fantastisk upplösning.

Familjesöndagar på Sörmlands Museum: Kreativa Äventyr för Hela Familjen i Nyköping

Upptäck Familjesöndag i Nyköping! Barn och vuxna kan utforska skapandets värld tillsammans under ledning av våra museipedagoger. Läs mer om våra kommande teman nedan.

Klättring i Tessinskolans Gympasal: Upplev Äventyret!

Upptäck spänningen med klättring i Tessinskolans gympasal i Nyköping. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, är du välkommen att delta i detta äventyr.

Familjespel på lördagar i Gumshallen: Ett Aktivt Äventyr för Hela Familjen!

Upptäck en rolig racketsportfest för hela familjen på lördagar i Gumshallen, Nyköping. Få 1 timmes spel med hyrracketar och boll för 195 SEK.

Olympiadagarna i Nyköping: En Familjefest för Idrottsentusiaster!

Upplev glädjen i riktiga idrottsaktiviteter under Olympiadagarna i Nyköping! Kom och delta i spännande sportaktiviteter och möt inspirerande Olympier. En familjevänlig helg fylld med rörelse och skratt!

Hockey, Fotboll och Innebandy: Superhelg med Spännande Matcher i Nyköping!

Upplev sportens glädje i Nyköping denna helg med het fotboll, intensiv innebandy och spännande hockeymatcher.

Dansband Deluxe: Njut av En Oförglömlig Dansbandskväll i Nyköping!

Upplev magin av Svensktoppsklassiker och dansbandsnostalgi på Dansband Deluxe-konserten i Nyköping. En kväll fullspäckad med hits och dansbandslegender!

Lär dig LinkedIn-grunderna med Linda Åkerlund – Workshop i Nyköping

Optimera din LinkedIn-profil och öka din synlighet med Linda Åkerlund. Få en grundläggande genomgång av hur du lyckas på LinkedIn!

Upptäck Barbie: Utställning om Dockan med stort B i Nyköping

Utforska Barbie-dockans fascinerande historia och en imponerande samling från 1960- till 1970-talet på Sörmlands museum i Nyköping.

Stefan MÅS Persson: Skulpturmålningar i Nyköping

Upptäck Stefan MÅS Perssons unika skulpturmålningar på träskivor, en lek med dimensioner och motiv som väcker både allvar och skratt. Varmt välkommen till vernissage den 23 september!

STÖTTA LOKALT – HITTA RÄTT HOS VÅRA MEDLEMSFÖRETAG