Hem 5 Bloggen 5 LiveQuiz: Kväll med Frågesport och Teater i Nyköping

Annons

LiveQuiz: Kväll med Frågesport och Teater i Nyköping

mar 16, 2024 | Bloggen

Teater Sörmland presenterar ett innovativt och spännande evenemang i Nyköping: LiveQuiz. Denna unika föreställning är den perfekta aktiviteten för en After Work, eller som starten på en oförglömlig kväll med vänner, kollegor eller familj. LiveQuiz är inte bara en frågesport; det är en härlig fusion av livemusik, sketcher och levande teater.

Vad som gör LiveQuiz speciellt är dess interaktiva format. Istället för traditionella frågesportklipp, tar Teater Sörmlands skådespelare och musiker scenen för att framföra verk live. Efter varje nummer ställer QuizMasteren frågor som täcker ett brett spektrum av ämnen. Det gäller att ha ett lag med mångsidig kunskap!

Evenemanget är uppdelat i två akter med en paus emellan, där gästerna kan njuta av dryck och lättare tilltugg. Kvällen avslutas med en genomgång av de rätta svaren och en prisutdelning. Ingen föreställning är den andra lik, vilket garanterar en unik upplevelse varje gång.

Miss inte denna spännande kombination av kultur och underhållning ikväll 16 Mars kl. 18:00 – 20:30. Biljetter finns att köpa här.

Kommande LiveQuiz-datum inkluderar den 19 april, 17 maj, 9 september, 11 oktober, 8 november och 6 december. Varje kväll lovar en ny upplevelse med helt nya quiz och frågor.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!