Hem 5 Bloggen 5 Miss Li & Myra Granberg: En Sommarkonsert vid Hamnplan

Miss Li & Myra Granberg: En Sommarkonsert vid Hamnplan

feb 4, 2024 | Bloggen

Nyköping bjuder in till en oförglömlig musikupplevelse den 14 juni 2024 vid Hamnplan, där Sveriges musikaliska stjärnor Miss Li och Myra Granberg kommer att lysa upp sommarkvällen. Denna spännande konsert, öppen för alla åldrar, startar klockan 19:30 och biljetter är redan tillgängliga för försäljning.

Om Miss Li

Miss Li har cementerat sin position som en av Sveriges mest folkkära artister. Med ständiga topp-placeringar på radiolistorna och utsålda turnéer över hela landet, är hon en kraft att räkna med inom svensk musik. Hennes album ”Underbart i all misär”, släppt under hösten 2021, mottogs med kritikerros och följdes upp med singeln ”X” under våren 2022, som dominerade Svensktoppen i flera månader.

Miss Lis senaste singel ”Hälsa Gud”, skriven tillsammans med hennes långvariga samarbetspartner Sonny Gustafsson, fortsätter att visa hennes förmåga att skapa musik som berör. Hon har också mottagit prestigefyllda utmärkelser, såsom Årets kvinnliga artist på Rockbjörnen 2022 och flera Grammis- och P3-guldnomineringar. Känd för sin intensiva scennärvaro och lekfullhet, är Miss Li en dynamisk artist som ständigt utvecklas och berör sitt publik.

Om Myra Granberg

Myra Granberg har snabbt blivit en av Sveriges mest älskade artister, med över 135 miljoner streams och en konstant närvaro på svensk radio. Sedan hennes genombrott 2019, har hon vunnit hjärtan med hitlåtar som ”Lose my mind” och ”HKF (Håll käften & försvinn)”. Myras debutalbum och hennes förmåga att skapa fängslande musik har gett henne flera Grammis- och P3 Guld-nomineringar.

2024 ser ut att bli ett stort år för Myra, med släppet av hennes andra album ”Murphy”, en känslomässig resa som representerar en mer sårbar och filterlös sida av henne. Hennes senaste singlar ”Tills jag somnar”, ”Zinken stänger 01” och ”Tornedalen (Mitt efternamn)” ger en försmak av det mångsidiga innehållet på det kommande albumet.

Förutom den fantastiska musiken erbjuder denna konsert även en perfekt anledning att utforska och stödja lokala företag. Före och efter konserten kan du ta chansen att njuta av mat och dryck på lokala restaurangfavoriter, för en fulländad konsertupplevelse.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!