Njut av Musik, Underhållning och Mat på Park till Park 2023!

Park till Park 2023: Musik, Mat och Familjeroligheter i Nyköping

Det är dags att markera kalendern för den årliga stadsfesten som sätter Nyköping i fokus – Park till Park 2023!
Den 18-19 augusti blir Teaterparken och Gripsholmsparken scener för en fantastisk mix av musik, mat och spännande evenemang som är utformade för att skapa minnesvärda stunder för både unga och gamla.

Musik och Underhållning som Sätter Tonen

För musikälskare är Park till Park ett härligt event. Under fredagen kan du njuta av en härlig artistuppsättning på olika scener. Allt från visrock med Fyra Ess till blues med Leif Brixmark & New Holland Band och den högoktaniga folkmusiken från Spöket i köket. Missa inte heller drag- och burleskshowen av Glitz & Glam som kommer avsluta fredagskvällen på Nyköpings teater.

På lördagen fortsätter musikfesten med bland annat blues från Jonas Sundström Band, energifyllda toner från Lisa Lystam Trio och den hänförande irländska och keltiska folkrocken från Double Inn. Vill du sjunga med erbjuds det allsång med 2njoy som firar tio år med stor konsert på Stora Torget och gästartisterna Wiktoria och Robin Bengtsson. Avsluta kvällen med Nyköpings finest – Sisters of Soul, en kavalkad av hits som kommer få dig att dansa natten lång.

Mat och Aktiviteter för Hela Familjen

Vid Teaterparken kan du utforska marknaden med konst- och mathantverk samt njuta av läckra godsaker. För de yngre besökarna finns underhållning med clownen Dado och fantastisk bollkonst på Stora Torget. Piratskoj i Biblioteksparken ger en piratisk twist med skattkartor, ansiktsmålning och lekfulla pirataktiviteter.

Planera din Sommarfest i Nyköping

Park till Park 2023 är den ultimata möjligheten att förena musik, mat och underhållning under en sprudlande stadsfest. Missa inte detta tillfälle att skapa sommarminnen med familj och vänner.

Så, boka in den 18-19 augusti och fyll din helg med glädje, rytm och gemenskap på Park till Park i Nyköping.

För mer detaljer, tidschema och eventuella uppdateringar, besök Nyköpingsguiden

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Pontus Lindman – Moments: En Magisk Upplevelse på Nyköpings Teater!

Upplev den prisbelönta magikern Pontus Lindman i en spektakulär föreställning fylld med magi, tankeläsning och oväntade ögonblick. En unik show där dina minnen och val blir nyckeln till en fantastisk upplösning.

Familjesöndagar på Sörmlands Museum: Kreativa Äventyr för Hela Familjen i Nyköping

Upptäck Familjesöndag i Nyköping! Barn och vuxna kan utforska skapandets värld tillsammans under ledning av våra museipedagoger. Läs mer om våra kommande teman nedan.

Klättring i Tessinskolans Gympasal: Upplev Äventyret!

Upptäck spänningen med klättring i Tessinskolans gympasal i Nyköping. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, är du välkommen att delta i detta äventyr.

Familjespel på lördagar i Gumshallen: Ett Aktivt Äventyr för Hela Familjen!

Upptäck en rolig racketsportfest för hela familjen på lördagar i Gumshallen, Nyköping. Få 1 timmes spel med hyrracketar och boll för 195 SEK.

Olympiadagarna i Nyköping: En Familjefest för Idrottsentusiaster!

Upplev glädjen i riktiga idrottsaktiviteter under Olympiadagarna i Nyköping! Kom och delta i spännande sportaktiviteter och möt inspirerande Olympier. En familjevänlig helg fylld med rörelse och skratt!

Hockey, Fotboll och Innebandy: Superhelg med Spännande Matcher i Nyköping!

Upplev sportens glädje i Nyköping denna helg med het fotboll, intensiv innebandy och spännande hockeymatcher.

Dansband Deluxe: Njut av En Oförglömlig Dansbandskväll i Nyköping!

Upplev magin av Svensktoppsklassiker och dansbandsnostalgi på Dansband Deluxe-konserten i Nyköping. En kväll fullspäckad med hits och dansbandslegender!

Lär dig LinkedIn-grunderna med Linda Åkerlund – Workshop i Nyköping

Optimera din LinkedIn-profil och öka din synlighet med Linda Åkerlund. Få en grundläggande genomgång av hur du lyckas på LinkedIn!

Upptäck Barbie: Utställning om Dockan med stort B i Nyköping

Utforska Barbie-dockans fascinerande historia och en imponerande samling från 1960- till 1970-talet på Sörmlands museum i Nyköping.

Stefan MÅS Persson: Skulpturmålningar i Nyköping

Upptäck Stefan MÅS Perssons unika skulpturmålningar på träskivor, en lek med dimensioner och motiv som väcker både allvar och skratt. Varmt välkommen till vernissage den 23 september!

STÖTTA LOKALT – HITTA RÄTT HOS VÅRA MEDLEMSFÖRETAG