Hem 5 Bloggen 5 Njut av Musik, Underhållning och Mat på Park till Park 2023!

Annons

Njut av Musik, Underhållning och Mat på Park till Park 2023!

aug 10, 2023 | Bloggen

Park till Park 2023: Musik, Mat och Familjeroligheter i Nyköping

Det är dags att markera kalendern för den årliga stadsfesten som sätter Nyköping i fokus – Park till Park 2023!
Den 18-19 augusti blir Teaterparken och Gripsholmsparken scener för en fantastisk mix av musik, mat och spännande evenemang som är utformade för att skapa minnesvärda stunder för både unga och gamla.

Musik och Underhållning som Sätter Tonen

För musikälskare är Park till Park ett härligt event. Under fredagen kan du njuta av en härlig artistuppsättning på olika scener. Allt från visrock med Fyra Ess till blues med Leif Brixmark & New Holland Band och den högoktaniga folkmusiken från Spöket i köket. Missa inte heller drag- och burleskshowen av Glitz & Glam som kommer avsluta fredagskvällen på Nyköpings teater.

På lördagen fortsätter musikfesten med bland annat blues från Jonas Sundström Band, energifyllda toner från Lisa Lystam Trio och den hänförande irländska och keltiska folkrocken från Double Inn. Vill du sjunga med erbjuds det allsång med 2njoy som firar tio år med stor konsert på Stora Torget och gästartisterna Wiktoria och Robin Bengtsson. Avsluta kvällen med Nyköpings finest – Sisters of Soul, en kavalkad av hits som kommer få dig att dansa natten lång.

Mat och Aktiviteter för Hela Familjen

Vid Teaterparken kan du utforska marknaden med konst- och mathantverk samt njuta av läckra godsaker. För de yngre besökarna finns underhållning med clownen Dado och fantastisk bollkonst på Stora Torget. Piratskoj i Biblioteksparken ger en piratisk twist med skattkartor, ansiktsmålning och lekfulla pirataktiviteter.

Planera din Sommarfest i Nyköping

Park till Park 2023 är den ultimata möjligheten att förena musik, mat och underhållning under en sprudlande stadsfest. Missa inte detta tillfälle att skapa sommarminnen med familj och vänner.

Så, boka in den 18-19 augusti och fyll din helg med glädje, rytm och gemenskap på Park till Park i Nyköping.

För mer detaljer, tidschema och eventuella uppdateringar, besök Nyköpingsguiden

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Marit Bergman på Fåfängans Trädgårdscafé

Den prisbelönta poplegenden Marit Bergman kommer till Fåfängans Trädgårdscafé i Nyköping den 27 juni 2024. Med ett fjolårsfärskt album och en medverkan i ”Så mycket bättre”, bjuder Bergman på en kväll fylld med musik från hela hennes mer än två decennier långa solokarriär.

Christian Kjellvander på Fåfängan

Christian Kjellvander återvänder till Fåfängans trädgårdsscen i Nyköping den 16 juni 2024 för en efterlängtad konsert. Med en karriär som sträcker sig över tre decennier, är han känd för sin unika barytonröst och melankoliska sånger.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!