Hem 5 Bloggen 5 Standup med Nour El Refai i Nyköping

Standup med Nour El Refai i Nyköping

feb 3, 2024 | Bloggen

Nyköping förbereder sig för Standup med Nour El Refai, en av Sveriges främsta komiker, och en kväll fylld av skratt och underhållning. Den 11 april 2024, kl 19:00, välkomnar Culturum i Nyköping Nour El Refai för en ståuppshow som lovar att bli en oförglömlig upplevelse.

Nour, känd för sin skarpa och pricksäkra humor, är inte bara en framstående komiker men även en begåvad manusförfattare, skådespelare och poddare. Hennes förmåga att engagera publiken med sin personliga och unika stil har gjort henne till en älskad figur i svensk underhållning. Efter en paus från scenen, där hon bland annat blivit mamma och hanterat utmaningar under pandemin, är hon nu redo att återvända med nya, fräscha skämt.

”Jag är så glad att få åka ut igen! Så mycket instängda skämt som äntligen ska få se ljuset. Kom!!”, säger Nour entusiastiskt om sin comeback. Showen, ”Nour El Refai – säger skämt i ca 75 minuter”, är en unik chans att uppleva hennes talang live. Med en längd på 1 timme och 30 minuter och en åldersgräns på 15 år, är det en perfekt kvällsunderhållning för både unga och gamla.

För att förbereda sig för kvällen, varför inte besöka någon av de lokala restaurangerna i Nyköping?

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!