Hem 5 Bloggen 5 Standup med Nour El Refai i Nyköping

Annons

Standup med Nour El Refai i Nyköping

feb 3, 2024 | Bloggen

Nyköping förbereder sig för Standup med Nour El Refai, en av Sveriges främsta komiker, och en kväll fylld av skratt och underhållning. Den 11 april 2024, kl 19:00, välkomnar Culturum i Nyköping Nour El Refai för en ståuppshow som lovar att bli en oförglömlig upplevelse.

Nour, känd för sin skarpa och pricksäkra humor, är inte bara en framstående komiker men även en begåvad manusförfattare, skådespelare och poddare. Hennes förmåga att engagera publiken med sin personliga och unika stil har gjort henne till en älskad figur i svensk underhållning. Efter en paus från scenen, där hon bland annat blivit mamma och hanterat utmaningar under pandemin, är hon nu redo att återvända med nya, fräscha skämt.

”Jag är så glad att få åka ut igen! Så mycket instängda skämt som äntligen ska få se ljuset. Kom!!”, säger Nour entusiastiskt om sin comeback. Showen, ”Nour El Refai – säger skämt i ca 75 minuter”, är en unik chans att uppleva hennes talang live. Med en längd på 1 timme och 30 minuter och en åldersgräns på 15 år, är det en perfekt kvällsunderhållning för både unga och gamla.

För att förbereda sig för kvällen, varför inte besöka någon av de lokala restaurangerna i Nyköping?

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Melissa Horn på Tovastugan

Upplev Melissa Horn i en intim konsert på Tovastugan i Nyköping den 28 juni 2024. Med nya låtar och sina målande texter om kärlek och relationer bjuder Melissa på en oförglömlig kväll. Biljetterna går åt snabbt, så säkra din plats nu!

Marit Bergman på Fåfängans Trädgårdscafé

Den prisbelönta poplegenden Marit Bergman kommer till Fåfängans Trädgårdscafé i Nyköping den 27 juni 2024. Med ett fjolårsfärskt album och en medverkan i ”Så mycket bättre”, bjuder Bergman på en kväll fylld med musik från hela hennes mer än två decennier långa solokarriär.

Christian Kjellvander på Fåfängan

Christian Kjellvander återvänder till Fåfängans trädgårdsscen i Nyköping den 16 juni 2024 för en efterlängtad konsert. Med en karriär som sträcker sig över tre decennier, är han känd för sin unika barytonröst och melankoliska sånger.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!