Hem 5 Bloggen 5 Relationsshowen med Annika R Malmberg på Nyköpings Teater

Annons

Relationsshowen med Annika R Malmberg på Nyköpings Teater

maj 3, 2024 | Bloggen

Nyköpings Arenor presenterar ”Relationsshowen” med Annika R Malmberg på Nyköpings Teater den 15 maj 2024. Efter 32 föreställningar runt om i landet är Relationsshowen tillbaka i Nyköping och bjuder in till en humorfylld och tankeväckande kväll om relationer.

Relationsshowen är en föreställning av och med Annika R Malmberg, under regi av komikern och imitatören Rachel Mohlin. Tillsammans har de skapat en färgsprakande show som behandlar ett ämne som är mer relevant än någonsin – våra relationer.

Genom humor och igenkänning tar Annika R Malmberg publiken med på en resa genom olika aspekter av relationer, både på jobbet och hemma. Med över 30 års erfarenhet av att möta människor och hjälpa dem att förbättra sina relationer, delar Annika sina insikter och erfarenheter på ett underhållande och tankeväckande sätt.

Relationsshowen är en kväll som lovar skratt, igenkänning och aha-upplevelser, oavsett om du kommer ensam, med vänner, familj eller kollegor. Det är en chans att tillsammans få skratta och lära känna varandra ännu lite bättre.

Miss inte chansen att uppleva Relationsshowen med Annika R Malmberg på Nyköpings Teater den 15 maj!

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!