Hem 5 Bloggen 5 Staffan Hellstrand Live på Culturum i Nyköping

Annons

Staffan Hellstrand Live på Culturum i Nyköping

feb 2, 2024 | Bloggen

Nyköping gör sig redo att välkomna en av Sveriges mest älskade musiker, Staffan Hellstrand, för en livekonsert som utlovar att bli en oförglömlig musikalisk upplevelse. Känd för sin unika förmåga att beröra publiken med sina texter och melodier, bjuder Hellstrand in till en kväll där musik och poesi går hand i hand.

Staffan Hellstrand har en lång och framstående karriär bakom sig, med rötterna fast förankrade i svensk musik och kultur. Hans biografi skildrar en resa genom musikens värld, från tidiga dagar med gruppen SH! till hans framgångsrika solokarriär. Hellstrand är inte bara en musiker; han är en poet, en låtskrivare och en berättare vars musik har berört generationer av svenskar.

Biljetter till denna särskilda kväll är nu tillgängliga, och det är en chans som inte bör missas för alla som uppskattar genuin och äkta musik. Med klassiker som ”Lilla fågel blå” och ”Explodera”, samt hans senaste låtar, lovar Staffan Hellstrand att leverera en kväll fylld av nostalgi, ny musik och ovärderliga minnen.

Konserten är en unik möjlighet att se en levande legend inom svensk musik. Den erbjuder även en chans att stödja lokala företag i Nyköping, med restauranger och kaféer som ser fram emot att välkomna konsertbesökare.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Marit Bergman på Fåfängans Trädgårdscafé

Den prisbelönta poplegenden Marit Bergman kommer till Fåfängans Trädgårdscafé i Nyköping den 27 juni 2024. Med ett fjolårsfärskt album och en medverkan i ”Så mycket bättre”, bjuder Bergman på en kväll fylld med musik från hela hennes mer än två decennier långa solokarriär.

Christian Kjellvander på Fåfängan

Christian Kjellvander återvänder till Fåfängans trädgårdsscen i Nyköping den 16 juni 2024 för en efterlängtad konsert. Med en karriär som sträcker sig över tre decennier, är han känd för sin unika barytonröst och melankoliska sånger.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!