Hem 5 Bloggen 5 Standup i Nyköping: En Helkväll med Sofia Nordin, Birgita Klepke och Josefin Sonck!

Standup i Nyköping: En Helkväll med Sofia Nordin, Birgita Klepke och Josefin Sonck!

aug 7, 2023 | Bloggen

För alla standup-entusiaster och skrattälskare i Nyköping och omnejd är det dags att markera kalendern. Kulturföreningen Fåfängan presenterar Onsdagen 16 Augusti kl. 19:00 – 21:00 en minnesvärd kväll fylld med skratt, satir och underhållning.

En Magisk Komikerkväll

På scenen denna kväll möter ni de tre komikerna Sofia Nordin, Birgita Klepke och Josefin Sonck. Dessa begåvade kvinnor bjuder på en två timmar lång show fylld med vassa iakttagelser, träffande karaktärsskildringar och oförglömliga skratt. Med deras unika stilar och humor tar de oss med på en resa genom vardagens absurda situationer och dråpliga bekännelser.

Komikerna Bakom Mikrofonerna

  • Sofia Nordin: En etablerad komiker och manusförfattare som även är producent för det populära satirprogrammet ”Svenska Nyheter”.
  • Birgita Klepke: En komikerveteran som tog steget in i standup-världen vid 60 års ålder och har snabbt blivit en publikfavorit med sin skarpa humor.
  • Josefin Sonck: En komiker och skådespelare som nyligen har synts i tv-serien ”Vuxna Människor”.

Praktisk Information

Evenemanget äger rum på Fåfängan och erbjuder möjligheten att förboka mat- och dryckespaket för en komplett upplevelse. Se den aktuella evenemangsmenyn och mer information på www.fafangan.com/cafe/.

Sätt guldkant på tillvaron och fyll kvällen med skratt och glädje.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!