Hem 5 Bloggen 5 Standup i Nyköping: En Helkväll med Sofia Nordin, Birgita Klepke och Josefin Sonck!

Annons

Standup i Nyköping: En Helkväll med Sofia Nordin, Birgita Klepke och Josefin Sonck!

aug 7, 2023 | Bloggen

För alla standup-entusiaster och skrattälskare i Nyköping och omnejd är det dags att markera kalendern. Kulturföreningen Fåfängan presenterar Onsdagen 16 Augusti kl. 19:00 – 21:00 en minnesvärd kväll fylld med skratt, satir och underhållning.

En Magisk Komikerkväll

På scenen denna kväll möter ni de tre komikerna Sofia Nordin, Birgita Klepke och Josefin Sonck. Dessa begåvade kvinnor bjuder på en två timmar lång show fylld med vassa iakttagelser, träffande karaktärsskildringar och oförglömliga skratt. Med deras unika stilar och humor tar de oss med på en resa genom vardagens absurda situationer och dråpliga bekännelser.

Komikerna Bakom Mikrofonerna

  • Sofia Nordin: En etablerad komiker och manusförfattare som även är producent för det populära satirprogrammet ”Svenska Nyheter”.
  • Birgita Klepke: En komikerveteran som tog steget in i standup-världen vid 60 års ålder och har snabbt blivit en publikfavorit med sin skarpa humor.
  • Josefin Sonck: En komiker och skådespelare som nyligen har synts i tv-serien ”Vuxna Människor”.

Praktisk Information

Evenemanget äger rum på Fåfängan och erbjuder möjligheten att förboka mat- och dryckespaket för en komplett upplevelse. Se den aktuella evenemangsmenyn och mer information på www.fafangan.com/cafe/.

Sätt guldkant på tillvaron och fyll kvällen med skratt och glädje.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Franska Trion – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev den unika och intensiva musiken från Franska Trion på Fåfängans Trädgårdscafé den 25 juli. Bandets liveframträdanden är en resa från våldsam intensitet till mjuka viskningar. Missa inte detta kultförklarade band, köp din biljett nu!

David Urwitz – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev en intim och stämningsfull konsert med David Urwitz på Fåfängans Trädgårdscafé den 20 juli. Med sina vemodiga men hoppfulla låtar bjuder David på en kväll fylld av musik och berättelser. Köp din biljett nu!

MARKOOLIO – Live på Tovastugan

Markoolio återvänder till Tovastugan den 20 juli 2024 för en galen och energifylld konsert. Upplev allsång och humor under en oförglömlig kväll i Nyköping. Säkra din biljett idag!

ORUP – Live på Tovastugan

Upplev en unik och personlig konsert med Orup i Tovastugans trädgård den 13 juli. En kväll full av musik, anekdoter och närhet under en bar sommarhimmel.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!