Standup i Nyköping: En Helkväll med Sofia Nordin, Birgita Klepke och Josefin Sonck!

För alla standup-entusiaster och skrattälskare i Nyköping och omnejd är det dags att markera kalendern. Kulturföreningen Fåfängan presenterar Onsdagen 16 Augusti kl. 19:00 – 21:00 en minnesvärd kväll fylld med skratt, satir och underhållning.

En Magisk Komikerkväll

På scenen denna kväll möter ni de tre komikerna Sofia Nordin, Birgita Klepke och Josefin Sonck. Dessa begåvade kvinnor bjuder på en två timmar lång show fylld med vassa iakttagelser, träffande karaktärsskildringar och oförglömliga skratt. Med deras unika stilar och humor tar de oss med på en resa genom vardagens absurda situationer och dråpliga bekännelser.

Komikerna Bakom Mikrofonerna

  • Sofia Nordin: En etablerad komiker och manusförfattare som även är producent för det populära satirprogrammet ”Svenska Nyheter”.
  • Birgita Klepke: En komikerveteran som tog steget in i standup-världen vid 60 års ålder och har snabbt blivit en publikfavorit med sin skarpa humor.
  • Josefin Sonck: En komiker och skådespelare som nyligen har synts i tv-serien ”Vuxna Människor”.

Praktisk Information

Evenemanget äger rum på Fåfängan och erbjuder möjligheten att förboka mat- och dryckespaket för en komplett upplevelse. Se den aktuella evenemangsmenyn och mer information på www.fafangan.com/cafe/.

Sätt guldkant på tillvaron och fyll kvällen med skratt och glädje.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Pontus Lindman – Moments: En Magisk Upplevelse på Nyköpings Teater!

Upplev den prisbelönta magikern Pontus Lindman i en spektakulär föreställning fylld med magi, tankeläsning och oväntade ögonblick. En unik show där dina minnen och val blir nyckeln till en fantastisk upplösning.

Familjesöndagar på Sörmlands Museum: Kreativa Äventyr för Hela Familjen i Nyköping

Upptäck Familjesöndag i Nyköping! Barn och vuxna kan utforska skapandets värld tillsammans under ledning av våra museipedagoger. Läs mer om våra kommande teman nedan.

Klättring i Tessinskolans Gympasal: Upplev Äventyret!

Upptäck spänningen med klättring i Tessinskolans gympasal i Nyköping. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, är du välkommen att delta i detta äventyr.

Familjespel på lördagar i Gumshallen: Ett Aktivt Äventyr för Hela Familjen!

Upptäck en rolig racketsportfest för hela familjen på lördagar i Gumshallen, Nyköping. Få 1 timmes spel med hyrracketar och boll för 195 SEK.

Olympiadagarna i Nyköping: En Familjefest för Idrottsentusiaster!

Upplev glädjen i riktiga idrottsaktiviteter under Olympiadagarna i Nyköping! Kom och delta i spännande sportaktiviteter och möt inspirerande Olympier. En familjevänlig helg fylld med rörelse och skratt!

Hockey, Fotboll och Innebandy: Superhelg med Spännande Matcher i Nyköping!

Upplev sportens glädje i Nyköping denna helg med het fotboll, intensiv innebandy och spännande hockeymatcher.

Dansband Deluxe: Njut av En Oförglömlig Dansbandskväll i Nyköping!

Upplev magin av Svensktoppsklassiker och dansbandsnostalgi på Dansband Deluxe-konserten i Nyköping. En kväll fullspäckad med hits och dansbandslegender!

Lär dig LinkedIn-grunderna med Linda Åkerlund – Workshop i Nyköping

Optimera din LinkedIn-profil och öka din synlighet med Linda Åkerlund. Få en grundläggande genomgång av hur du lyckas på LinkedIn!

Upptäck Barbie: Utställning om Dockan med stort B i Nyköping

Utforska Barbie-dockans fascinerande historia och en imponerande samling från 1960- till 1970-talet på Sörmlands museum i Nyköping.

Stefan MÅS Persson: Skulpturmålningar i Nyköping

Upptäck Stefan MÅS Perssons unika skulpturmålningar på träskivor, en lek med dimensioner och motiv som väcker både allvar och skratt. Varmt välkommen till vernissage den 23 september!

STÖTTA LOKALT – HITTA RÄTT HOS VÅRA MEDLEMSFÖRETAG