Strandstuvikens dag 20/5 – Upplev en dag av gemenskap vid havet

Som Nyköpingsbo är du förmodligen inte obekant med Strandstuviken Havsbad o camping. Men visste du att de planerar att ordna en speciell dag den 20:e maj? Denna dag kallar de för Strandstuvikens dag, och det lovas att det kommer att bli en dag att minnas. Alla är välkomna att visa upp vad de har, oavsett om det handlar om att sälja varor, visa upp sin verksamhet eller bara ha kul.

Evenemanget kommer att hållas mellan 11.00-15.00 och kommer att innehålla en mängd olika aktiviteter som passar för både stora och små. Det kommer att finnas ponnyridning, hoppborg, konstutställning, tipspromenad och mycket mer. Baren och restaurangen kommer också att vara öppna med livemusik som underhållning. Det bästa av allt är att inträdet är helt gratis!

Om du vill visa upp vad du har att erbjuda är det bara att kontakta arrangörerna på deras mail: info@strandstuviken.se. Det kommer att finnas möjlighet att hyra ett loppisbord för endast 50:-. Det finns dock ett begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller. Arrangörerna uppmuntrar också föreningar att komma och visa upp vad de gör.

Sammanfattningsvis är detta en dag att se fram emot för alla som älskar sommar och gemenskap vid havet. Så ta chansen att uppleva Strandstuvikens dag och njut av allt vad den har att erbjuda.

Ni hittar eventet här

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Pontus Lindman – Moments: En Magisk Upplevelse på Nyköpings Teater!

Upplev den prisbelönta magikern Pontus Lindman i en spektakulär föreställning fylld med magi, tankeläsning och oväntade ögonblick. En unik show där dina minnen och val blir nyckeln till en fantastisk upplösning.

Familjesöndagar på Sörmlands Museum: Kreativa Äventyr för Hela Familjen i Nyköping

Upptäck Familjesöndag i Nyköping! Barn och vuxna kan utforska skapandets värld tillsammans under ledning av våra museipedagoger. Läs mer om våra kommande teman nedan.

Klättring i Tessinskolans Gympasal: Upplev Äventyret!

Upptäck spänningen med klättring i Tessinskolans gympasal i Nyköping. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, är du välkommen att delta i detta äventyr.

Familjespel på lördagar i Gumshallen: Ett Aktivt Äventyr för Hela Familjen!

Upptäck en rolig racketsportfest för hela familjen på lördagar i Gumshallen, Nyköping. Få 1 timmes spel med hyrracketar och boll för 195 SEK.

Olympiadagarna i Nyköping: En Familjefest för Idrottsentusiaster!

Upplev glädjen i riktiga idrottsaktiviteter under Olympiadagarna i Nyköping! Kom och delta i spännande sportaktiviteter och möt inspirerande Olympier. En familjevänlig helg fylld med rörelse och skratt!

Hockey, Fotboll och Innebandy: Superhelg med Spännande Matcher i Nyköping!

Upplev sportens glädje i Nyköping denna helg med het fotboll, intensiv innebandy och spännande hockeymatcher.

Dansband Deluxe: Njut av En Oförglömlig Dansbandskväll i Nyköping!

Upplev magin av Svensktoppsklassiker och dansbandsnostalgi på Dansband Deluxe-konserten i Nyköping. En kväll fullspäckad med hits och dansbandslegender!

Lär dig LinkedIn-grunderna med Linda Åkerlund – Workshop i Nyköping

Optimera din LinkedIn-profil och öka din synlighet med Linda Åkerlund. Få en grundläggande genomgång av hur du lyckas på LinkedIn!

Upptäck Barbie: Utställning om Dockan med stort B i Nyköping

Utforska Barbie-dockans fascinerande historia och en imponerande samling från 1960- till 1970-talet på Sörmlands museum i Nyköping.

Stefan MÅS Persson: Skulpturmålningar i Nyköping

Upptäck Stefan MÅS Perssons unika skulpturmålningar på träskivor, en lek med dimensioner och motiv som väcker både allvar och skratt. Varmt välkommen till vernissage den 23 september!

STÖTTA LOKALT – HITTA RÄTT HOS VÅRA MEDLEMSFÖRETAG