Hem 5 Bloggen 5 Strandstuvikens dag 20/5 – Upplev en dag av gemenskap vid havet

Strandstuvikens dag 20/5 – Upplev en dag av gemenskap vid havet

maj 7, 2023 | Bloggen

Som Nyköpingsbo är du förmodligen inte obekant med Strandstuviken Havsbad o camping. Men visste du att de planerar att ordna en speciell dag den 20:e maj? Denna dag kallar de för Strandstuvikens dag, och det lovas att det kommer att bli en dag att minnas. Alla är välkomna att visa upp vad de har, oavsett om det handlar om att sälja varor, visa upp sin verksamhet eller bara ha kul.

Evenemanget kommer att hållas mellan 11.00-15.00 och kommer att innehålla en mängd olika aktiviteter som passar för både stora och små. Det kommer att finnas ponnyridning, hoppborg, konstutställning, tipspromenad och mycket mer. Baren och restaurangen kommer också att vara öppna med livemusik som underhållning. Det bästa av allt är att inträdet är helt gratis!

Om du vill visa upp vad du har att erbjuda är det bara att kontakta arrangörerna på deras mail: info@strandstuviken.se. Det kommer att finnas möjlighet att hyra ett loppisbord för endast 50:-. Det finns dock ett begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller. Arrangörerna uppmuntrar också föreningar att komma och visa upp vad de gör.

Sammanfattningsvis är detta en dag att se fram emot för alla som älskar sommar och gemenskap vid havet. Så ta chansen att uppleva Strandstuvikens dag och njut av allt vad den har att erbjuda.

Ni hittar eventet här

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!