Vi på Öster bjuder in till en härlig tjejkväll den 3:e maj!

Är du sugen på en rolig kväll med dina vänner? Då ska du bege dig till Öster den 3:e maj mellan klockan 18-21! Det är en kväll full av spännande evenemang och aktiviteter.

Under kvällen kan du bland annat besöka Salt Jord Ateljé, där du kan se en live-drejning så det skvätter ända ut på gatan! Du hittar ateljén på Östra Storgatan 7.

Eller varför inte prova lite läckra praliner? Elisabeths Praliner erbjuder en gratis chokladprovning och ger dig även rabatter på deras nya Nyköpingste. Du hittar butiken på Östra Storgatan 9.

Vill du uppleva en modevisning och en läcker afternoon tea? Då ska du boka in dig hos Bo&Bis på Östra Storgatan 18. Där kommer du också att kunna besöka Home Design, Saras skafferi och Pärlornas Hantverk.

Cre8 Store kommer också att hålla öppet och erbjuda unik köksinredning. Deras Show room hittar du på Östra Storgatan 17.

Och om du vill avsluta kvällen med något avkopplande så kan du besöka Saltrum Caverna & Symbios AB. Där kan du njuta av haloterapi, en avkopplande stund i saltrummet, tilltugg och en halvkroppsmassage. Priset är 759 kr och du kan boka och fråga på 070-0372845.

Glöm inte att besöka så många verksamheter du kan och samla stämplar för chansen att vinna ett presentkort från NYSAM Nyköping!

Vi ses på Öster!

https://www.facebook.com/vipaoster/

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Pontus Lindman – Moments: En Magisk Upplevelse på Nyköpings Teater!

Upplev den prisbelönta magikern Pontus Lindman i en spektakulär föreställning fylld med magi, tankeläsning och oväntade ögonblick. En unik show där dina minnen och val blir nyckeln till en fantastisk upplösning.

Familjesöndagar på Sörmlands Museum: Kreativa Äventyr för Hela Familjen i Nyköping

Upptäck Familjesöndag i Nyköping! Barn och vuxna kan utforska skapandets värld tillsammans under ledning av våra museipedagoger. Läs mer om våra kommande teman nedan.

Klättring i Tessinskolans Gympasal: Upplev Äventyret!

Upptäck spänningen med klättring i Tessinskolans gympasal i Nyköping. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, är du välkommen att delta i detta äventyr.

Familjespel på lördagar i Gumshallen: Ett Aktivt Äventyr för Hela Familjen!

Upptäck en rolig racketsportfest för hela familjen på lördagar i Gumshallen, Nyköping. Få 1 timmes spel med hyrracketar och boll för 195 SEK.

Olympiadagarna i Nyköping: En Familjefest för Idrottsentusiaster!

Upplev glädjen i riktiga idrottsaktiviteter under Olympiadagarna i Nyköping! Kom och delta i spännande sportaktiviteter och möt inspirerande Olympier. En familjevänlig helg fylld med rörelse och skratt!

Hockey, Fotboll och Innebandy: Superhelg med Spännande Matcher i Nyköping!

Upplev sportens glädje i Nyköping denna helg med het fotboll, intensiv innebandy och spännande hockeymatcher.

Dansband Deluxe: Njut av En Oförglömlig Dansbandskväll i Nyköping!

Upplev magin av Svensktoppsklassiker och dansbandsnostalgi på Dansband Deluxe-konserten i Nyköping. En kväll fullspäckad med hits och dansbandslegender!

Lär dig LinkedIn-grunderna med Linda Åkerlund – Workshop i Nyköping

Optimera din LinkedIn-profil och öka din synlighet med Linda Åkerlund. Få en grundläggande genomgång av hur du lyckas på LinkedIn!

Upptäck Barbie: Utställning om Dockan med stort B i Nyköping

Utforska Barbie-dockans fascinerande historia och en imponerande samling från 1960- till 1970-talet på Sörmlands museum i Nyköping.

Stefan MÅS Persson: Skulpturmålningar i Nyköping

Upptäck Stefan MÅS Perssons unika skulpturmålningar på träskivor, en lek med dimensioner och motiv som väcker både allvar och skratt. Varmt välkommen till vernissage den 23 september!

STÖTTA LOKALT – HITTA RÄTT HOS VÅRA MEDLEMSFÖRETAG