Hem 5 Bloggen 5 Vinnare på MINOs Näringslivsgala

Annons

Vinnare på MINOs Näringslivsgala

feb 13, 2023 | Bloggen

Tony Gerasovski vann priset ”Årets Guldnyckel” för att han driver Tony’s Pizza med fokus på kvalitet och skapar en konsekvent smakupplevelse fördelad på tre miljoner pizzor 2023.

Vinnaren av priset ”Årets Hållbarhet” gick till Linda Engström som driver Salt Jord, för hennes arbete med meningsfulla samarbeten, minskat klimatavtryck och samhällsengagemang kring miljöfrågor.

Vinnaren av priset ”Årets Gaspedal” är Conny och Linda Holmström på ICA Knuten i Oppeby, som trots oroliga tider har skapat en central mötesplats i en växande stadsdel med hög drivkraft.

MINO, Marknadsföreningen i Nyköping och Oxelösund, är en marknadsförening som har till uppdrag att stimulera och initiera utveckling och utbildning för effektiv marknadsföring. 

Läs mer: https://www.mino.nu/n%C3%A4ringslivsdagen

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Marit Bergman på Fåfängans Trädgårdscafé

Den prisbelönta poplegenden Marit Bergman kommer till Fåfängans Trädgårdscafé i Nyköping den 27 juni 2024. Med ett fjolårsfärskt album och en medverkan i ”Så mycket bättre”, bjuder Bergman på en kväll fylld med musik från hela hennes mer än två decennier långa solokarriär.

Christian Kjellvander på Fåfängan

Christian Kjellvander återvänder till Fåfängans trädgårdsscen i Nyköping den 16 juni 2024 för en efterlängtad konsert. Med en karriär som sträcker sig över tre decennier, är han känd för sin unika barytonröst och melankoliska sånger.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!