Hellmanska Gården

Vi på Hellmanska Gården packar gärna din lunch eller fika att ta med hem, vid beställning av minst 6 portioner erbjuder vi hemkörning inom stan.
Ring oss för din beställning 0155-210525.
Välkommen!

Kategori:

Företagspresentation

Café:
I vårt café, beläget i den gamla stallängan, finner man allt från dagens lunch, matiga mackor, bakverk och hemlagade bärpajer, till gott och rättvisemärkt kaffe av alla de slag. Vi har även alkoholservering om man önskar ett glas vin eller öl till maten.
Vi strävar efter att ha koll på alla våra råvarors ursprung och samarbetar sedan länge med en rad lokala producenter för att kunna servera både ekologiskt och lokalodlat.

Vårt glashus, vår trädgård och stallängan är du också välkommen att abonnera för en privat tillställning. Kanske ett möte eller en middag med företaget. Oavsett syfte och gäster, utlovar vi god service i en oslagbar miljö.

I Hellmanska Gårdens Stenugnsbageri arbetar vi efter ambitionen att ha ett så öppet bageri som möjligt. Här kan du bokstavligen se ända in i bakugnen och vi är alltid ärliga med vad vi stoppar i våra bröd och bakverk, samt varifrån ingredienserna kommer.
Grunden till det stenugnsbröd vi bakar är ekologiskt och KRAV-märkt mjöl och andra ekologiska ingredienser.

Bageri:
Stenugnsbageriet ligger i gårdens gamla bykstuga och självklart återfinner du det färska brödet i våra luncher, smörgåsar och bakverk som du hittar i vårt café. I bageriets lilla butik hittar du även delikatesser som passar att ha på eller till det bröd vi bakar. Här hittar du bland annat våra egenproducerade sylter, småkakor, marmelader samt musli.

Välkommen!