Påhlsons Daylight AB

PÅHLSONS DAYLIGHT AB är en komplett leverantör av produktmedia. Vi har mer än 30 års erfarenhet av företagsprofilering och finns idag i Nyköping, Bromma & Katrineholm. Vi är proffs på att stärka våra kunders varumärken och har även egen produktion, vilket säkerställer hög kvalitet och korta leveranstider. Vårt mål är att vara ett lokalt kvalitetsalternativ, både som leverantör och bollplank, så om du inte redan är vår kund, kontakta oss när det är dags för profilering nästa gång. Vi ingår i den rikstäckande Branschkedjan New Wave Profile som finns på ca. 65 ställen i Sverige.

Våra tjänster:

BILDEKOR
Bildekor är en rullande reklampelare, dessutom är den kostnadseffektiv då livslängden är lång. Vi erbjuder allt från enkel bildekal till helfoliering.
Vi arbetar enbart me de ledande leverantörerna inom vinyl så som Avery Dennison, 3M och Oracal.

BRODYR
Brodyr är en märkningsmetod med exklusiv känsla. Rekommenderas att användas på lite finare plagg, exempelvis stickat, pikétröjor etc.

DRESSAD PROFIL:
Vi driver vår ståndpunkt fullt ut: Även kostym är arbetskläder för många. Alla våra leverantörer uppfyller våra krav på lagerhållning och sortering liksom på snitt och modegrad. Profileringen kan skapas genom färg-synkade detaljer som slipsar, näsdukar, specialgjorda knappar och handbroderade blazermärken.

EXPO & UTSTÄLLNING
Vi använder oss av utställningsmaterial av högsta klass från t.ex Kuvertteamet & Expand Media. Vi erbjuder många olika modeller, varianter och kit.
Vi producerar exempelvis grafik och material till två av de största lastbils-tillverkarna till Elmiamässan, samt till sportbilstillverkaren Koenigsegg på mässan i Geneve.
EXEMPEL: Roll-Ups, Pop-Ups, Flaggor, Mässmontrar Displayer, Broschyrställ, Podium, Beachflaggor.

GIVEAWAYS
Det skall märkas när man vill synas!
Gåvan – oavsett storlek och värde – är en central företeelse i mänsklighetens historia. Den är en bekräftelse på en god relation mellan två parter eller individer. Gåvans kraft är så stor att man i affärsmässiga relationer måste skapa regler kring dess storlek och värde.

GRAFISK FORMGIVING
Det är en stor fördel att använda oss vid grafisk formgivning då vi har kunskap i hur ett media skall användas praktiskt
EXEMPEL: Logotyper, grafiska profilmanualer, profilkollektioner, typografi och ritningar

E-HANDELSLÖSNINGAR
Vi har en stor erfarenhet när det gäller hantering utav webshoppar. Vi märker även att fler kunder blir intresserade utav att ha en webshop.
EXEMPEL: Vi kan hantera ett företags interna webshop, så som att ha en webshop för personalen i ett företag. Eller att hantera en webshop i ett företagsnamn som riktar in sig mot privatpersoner.

FÖRETAGSGÅVOR
FRÅN SATINLAKAN TILL ORREFORSKRISTALL.
Att bygga samt vårda relationer med hjälp av gåvor är dokumenterat effektivt. Den perfekta gåvan ska skapa en känsla eller åtminstone, en reaktion.

SKYLTPRODUKTION
En skylt ska vara tydlig och genomtänkt. Vi hjälper dig att ta fram rätt skylt som stödjer ditt företags eller produkts värderingar.
EXEMPEL: Banderoller, byggskyltar, ljusskyltar, klisterdekaler och Vepor

PROFILKLÄDER
Profilkläder och profilprodukter har de senaste åren varit bland de 5 största medierna i Sverige.
Det ger ditt företag/din organisation ett seriöst och erfaret intryck och bygger ditt varumärke.
Profilkläder stärker team-känslan, t.ex. t-shirts, pikétröjor, sweatshirts

SPORT & FRITID
I sportens värld är vi vana vid kommersiella budskap.
Det finns ingen yta som inte kan loggas. Omvänt kan sägas att man nästan förväntar sig att det skall finnas reklam, eller åtminstone ett varumärke på ett sportplagg.
Vi har produkter för organisationer med en utpräglat sportig framtoning eller inriktning. Snygga till vardags, men också helt anpassade för träningspass eller fysiskt ansträngande arbete.

SCREENTRYCKERI
Vårt textiltryckeri inhouse ger oss bra kontroll på leveranser och kvalitet.
Vi kan tryckbranschen och vill fungera som bollplank när det gäller vilken tryckmetod som passar bäst på respektive plagg.

YRKESKLÄDER
Funktionella, bekväma och hållbara plagg är idag viktigare än någonsin.
Det är viktigt med kunskap då reglement och klassificering ständigt ändras.
Vi jobbar med erkända leverantörer och tillhandahåller den kunskap som behövs för att tillfredsställa era behov.
EXEMPEL: Kläder, skor, handskar och Personligt skydd.

INFORMATION FRÅN PÅHLSONS DAYLIGHT AB MED ANLEDNING AV CORONAVIRUSET
Vi har full bemanning på såväl säljkår som produktion. Våra leveranser rullar och går enligt normal standard och vår leveranskapacitet är god. Vi finns alla tillgängliga på såväl telefon som mail och kontaktuppgifter finner ni på pahlsonsdaylight.com/personal
Vill ni ha hjälp med utprovning eller vid hämtning av kläder (butikerna i Nyköping och Katrineholm är öppna) m.m. hör av er via mail eller telefon så löser vi det. Vill/kan/får ni inte komma in till oss, så kan vi ombesörja frakten till er.
Vi stannar hemma om vi är sjuka, även vid lindriga symptom. Vi vill med andra ord göra vårt bästa för att minska smittspridningen av Coronaviruset i samhället och hoppas ni gör detsamma. Tillsammans kan vi försöka lösa detta på bästa sätt och se fram emot mer normala förhållanden i samhället.
Vi som arbetar på Påhlsons Daylight följer Folkhälsomyndighetens råd och följer alla rekommendationer för en god hygien.

Kategori: