Aktiviteter för en minnesvärd semester i Nyköping

Många njuter av sina välbehövda semesterdagar, slappar i hängmattan och låter stressen smälta bort. Men ibland längtar man efter lite action och kulturell stimulans. Om du befinner dig i Nyköping eller planerar ett besök, har vi samlat ett axplock spännande aktiviteter och evenemang som kan göra din semester minnesvärd och full av underhållning.

Theoz kommer till Nyköping och Tovastugan!

Om du är ett fan av Theoz och hans fantastiska dansmoves, missa inte chansen att se honom live på Tovastugan i Nyköping den 14:e. Theoz, med över 2,5 miljoner följare på TikTok och YouTube, har erövrat digitala dansscener och blivit en populär artist. Med hitsingeln ”Het” som har över 14 miljoner visningar på YouTube och vinsten som ”Årets stjärnskott” på ICONFEST, kommer Theoz definitivt ge dig en minnesvärd kväll.

Den förtrollade trädgården

Besök den förtrollade trädgården på Fåfängan från den 5:e till den 29:e juli. Detta magiska ställe är en dröm för barnen, med gömda hörn och små världar att upptäcka i trägården. Caféet erbjuder läckra godsaker som glass, fika och smarriga våfflor. Kom och upplev en oförglömlig dag med Fåfängans kulturförening och Ljung Konceptutveckling. Läs mer om den förtrollade trädgården

Sommarmålning hos Våga Måla

Vill du låta din kreativitet flöda? Varje onsdag kan du delta i sommarmålningen hos Våga Måla på Bagaregatan 2. Under jämna veckor kan du utforska akvarellmålning, medan udda veckor fokuserar på akrylmålning. Detta är en perfekt aktivitet för dig som vill uttrycka din konstnärliga sida och skapa vackra verk att ta med dig som ett minne från Nyköping.

Tomas Andersson Wij på Fåfängan

Fåfängan i Nyköping kommer att vara värd för en akustisk sommarturné med Tomas Andersson Wij. Denna folkkära artist bjuder på en intim upplevelse med gitarr, piano, sång och fantastiskt mellansnack. Med en imponerande låtkatalog kommer varje kväll att vara unik, då Tomas improviserar och ändrar i låtlistan för att ge publiken något speciellt. Missa inte chansen att uppleva denna unika konsertupplevelse den 13 Juli

Magi i det fria med Tobbe Trollkarl

För en magisk eftermiddag med hela familjen, kom och delta i ”Magi i det fria” med Tobbe Trollkarl den 15:e juli. Denna aktivitet inkluderar en spännande skattjakt, en underhållande show och en trolleriskola. Ta med dina vänner, fira en födelsedag eller bara njut av en rolig stund tillsammans med hela familjen.

Låt inte din semester gå till spillo. Utforska Nyköping och upptäck dessa fantastiska aktiviteter och evenemang. Oavsett om du är intresserad av musik, konst, magi eller bara vill ha kul med familjen, finns det något för alla. Skapa minnen som varar livet ut i denna charmiga stad vid havet. Läs mer om Magi i det fria

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Pontus Lindman – Moments: En Magisk Upplevelse på Nyköpings Teater!

Upplev den prisbelönta magikern Pontus Lindman i en spektakulär föreställning fylld med magi, tankeläsning och oväntade ögonblick. En unik show där dina minnen och val blir nyckeln till en fantastisk upplösning.

Familjesöndagar på Sörmlands Museum: Kreativa Äventyr för Hela Familjen i Nyköping

Upptäck Familjesöndag i Nyköping! Barn och vuxna kan utforska skapandets värld tillsammans under ledning av våra museipedagoger. Läs mer om våra kommande teman nedan.

Klättring i Tessinskolans Gympasal: Upplev Äventyret!

Upptäck spänningen med klättring i Tessinskolans gympasal i Nyköping. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, är du välkommen att delta i detta äventyr.

Familjespel på lördagar i Gumshallen: Ett Aktivt Äventyr för Hela Familjen!

Upptäck en rolig racketsportfest för hela familjen på lördagar i Gumshallen, Nyköping. Få 1 timmes spel med hyrracketar och boll för 195 SEK.

Olympiadagarna i Nyköping: En Familjefest för Idrottsentusiaster!

Upplev glädjen i riktiga idrottsaktiviteter under Olympiadagarna i Nyköping! Kom och delta i spännande sportaktiviteter och möt inspirerande Olympier. En familjevänlig helg fylld med rörelse och skratt!

Hockey, Fotboll och Innebandy: Superhelg med Spännande Matcher i Nyköping!

Upplev sportens glädje i Nyköping denna helg med het fotboll, intensiv innebandy och spännande hockeymatcher.

Dansband Deluxe: Njut av En Oförglömlig Dansbandskväll i Nyköping!

Upplev magin av Svensktoppsklassiker och dansbandsnostalgi på Dansband Deluxe-konserten i Nyköping. En kväll fullspäckad med hits och dansbandslegender!

Lär dig LinkedIn-grunderna med Linda Åkerlund – Workshop i Nyköping

Optimera din LinkedIn-profil och öka din synlighet med Linda Åkerlund. Få en grundläggande genomgång av hur du lyckas på LinkedIn!

Upptäck Barbie: Utställning om Dockan med stort B i Nyköping

Utforska Barbie-dockans fascinerande historia och en imponerande samling från 1960- till 1970-talet på Sörmlands museum i Nyköping.

Stefan MÅS Persson: Skulpturmålningar i Nyköping

Upptäck Stefan MÅS Perssons unika skulpturmålningar på träskivor, en lek med dimensioner och motiv som väcker både allvar och skratt. Varmt välkommen till vernissage den 23 september!

STÖTTA LOKALT – HITTA RÄTT HOS VÅRA MEDLEMSFÖRETAG