Hem 5 Bloggen 5 Aktiviteter för en minnesvärd semester i Nyköping

Annons

Aktiviteter för en minnesvärd semester i Nyköping

jul 12, 2023 | Bloggen

Många njuter av sina välbehövda semesterdagar, slappar i hängmattan och låter stressen smälta bort. Men ibland längtar man efter lite action och kulturell stimulans. Om du befinner dig i Nyköping eller planerar ett besök, har vi samlat ett axplock spännande aktiviteter och evenemang som kan göra din semester minnesvärd och full av underhållning.

Theoz kommer till Nyköping och Tovastugan!

Om du är ett fan av Theoz och hans fantastiska dansmoves, missa inte chansen att se honom live på Tovastugan i Nyköping den 14:e. Theoz, med över 2,5 miljoner följare på TikTok och YouTube, har erövrat digitala dansscener och blivit en populär artist. Med hitsingeln ”Het” som har över 14 miljoner visningar på YouTube och vinsten som ”Årets stjärnskott” på ICONFEST, kommer Theoz definitivt ge dig en minnesvärd kväll.

Den förtrollade trädgården

Besök den förtrollade trädgården på Fåfängan från den 5:e till den 29:e juli. Detta magiska ställe är en dröm för barnen, med gömda hörn och små världar att upptäcka i trägården. Caféet erbjuder läckra godsaker som glass, fika och smarriga våfflor. Kom och upplev en oförglömlig dag med Fåfängans kulturförening och Ljung Konceptutveckling. Läs mer om den förtrollade trädgården

Sommarmålning hos Våga Måla

Vill du låta din kreativitet flöda? Varje onsdag kan du delta i sommarmålningen hos Våga Måla på Bagaregatan 2. Under jämna veckor kan du utforska akvarellmålning, medan udda veckor fokuserar på akrylmålning. Detta är en perfekt aktivitet för dig som vill uttrycka din konstnärliga sida och skapa vackra verk att ta med dig som ett minne från Nyköping.

Tomas Andersson Wij på Fåfängan

Fåfängan i Nyköping kommer att vara värd för en akustisk sommarturné med Tomas Andersson Wij. Denna folkkära artist bjuder på en intim upplevelse med gitarr, piano, sång och fantastiskt mellansnack. Med en imponerande låtkatalog kommer varje kväll att vara unik, då Tomas improviserar och ändrar i låtlistan för att ge publiken något speciellt. Missa inte chansen att uppleva denna unika konsertupplevelse den 13 Juli

Magi i det fria med Tobbe Trollkarl

För en magisk eftermiddag med hela familjen, kom och delta i ”Magi i det fria” med Tobbe Trollkarl den 15:e juli. Denna aktivitet inkluderar en spännande skattjakt, en underhållande show och en trolleriskola. Ta med dina vänner, fira en födelsedag eller bara njut av en rolig stund tillsammans med hela familjen.

Låt inte din semester gå till spillo. Utforska Nyköping och upptäck dessa fantastiska aktiviteter och evenemang. Oavsett om du är intresserad av musik, konst, magi eller bara vill ha kul med familjen, finns det något för alla. Skapa minnen som varar livet ut i denna charmiga stad vid havet. Läs mer om Magi i det fria

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Melissa Horn på Tovastugan

Upplev Melissa Horn i en intim konsert på Tovastugan i Nyköping den 28 juni 2024. Med nya låtar och sina målande texter om kärlek och relationer bjuder Melissa på en oförglömlig kväll. Biljetterna går åt snabbt, så säkra din plats nu!

Marit Bergman på Fåfängans Trädgårdscafé

Den prisbelönta poplegenden Marit Bergman kommer till Fåfängans Trädgårdscafé i Nyköping den 27 juni 2024. Med ett fjolårsfärskt album och en medverkan i ”Så mycket bättre”, bjuder Bergman på en kväll fylld med musik från hela hennes mer än två decennier långa solokarriär.

Christian Kjellvander på Fåfängan

Christian Kjellvander återvänder till Fåfängans trädgårdsscen i Nyköping den 16 juni 2024 för en efterlängtad konsert. Med en karriär som sträcker sig över tre decennier, är han känd för sin unika barytonröst och melankoliska sånger.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!