Hem 5 Bloggen 5 Delta i Företagsrocken 2023 i Nyköping & Oxelösund och tävla om Årets FöretagsRock!

Annons

Delta i Företagsrocken 2023 i Nyköping & Oxelösund och tävla om Årets FöretagsRock!

maj 9, 2023 | Bloggen

Som anställd på ett företag i Nyköping eller Oxelösund kan du nu delta i Företagsrocken 2023 och tävla om titeln Årets FöretagsRock. Detta evenemang ger dig och dina kollegor en chans att ta en paus från arbetsuppgifterna och ha kul tillsammans genom musik.

Företagsrocken 2023 har två deltävlingar och en final. Deltävlingarna äger rum fredag 12 maj, och torsdag 25 maj på Slottskrogen, Nyköpingshus, och finalen torsdag 1 juni på Borggården, Nyköpingshus. För att delta behöver ditt företag starta ett band med minst en anställd medlem och träna in två låtar som bör vara covers. Både publiken och juryn kommer att rösta på de deltagande banden under tävlingarna.

Vill du inte delta kan ni också njuta av god mat och dryck och, givetvis, fantastisk musik.

Företagarna kommer att vara med på plats och även berätta mer om vad som händer deras förening. Deras arbete handlar om att förbättra företagsklimatet i vår region med nätverksträffar mm.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Franska Trion – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev den unika och intensiva musiken från Franska Trion på Fåfängans Trädgårdscafé den 25 juli. Bandets liveframträdanden är en resa från våldsam intensitet till mjuka viskningar. Missa inte detta kultförklarade band, köp din biljett nu!

David Urwitz – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev en intim och stämningsfull konsert med David Urwitz på Fåfängans Trädgårdscafé den 20 juli. Med sina vemodiga men hoppfulla låtar bjuder David på en kväll fylld av musik och berättelser. Köp din biljett nu!

MARKOOLIO – Live på Tovastugan

Markoolio återvänder till Tovastugan den 20 juli 2024 för en galen och energifylld konsert. Upplev allsång och humor under en oförglömlig kväll i Nyköping. Säkra din biljett idag!

ORUP – Live på Tovastugan

Upplev en unik och personlig konsert med Orup i Tovastugans trädgård den 13 juli. En kväll full av musik, anekdoter och närhet under en bar sommarhimmel.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!