Mötesplats Nyköping: En destination för inspirerande möten

Om du letar efter en plats för givande möten och skräddarsydda konferenser är Nyköping den perfekta destinationen för dig.
Mötesplats Nyköping erbjuder verktyg och personlig service för att hjälpa dig att hitta rätt plats och lämpliga lokaler för ditt event. Med sitt gynnsamma läge, bara en timme från Stockholm och fyrtio minuter från Norrköping, är Nyköping platsen som gör dina möten till något alldeles extra.

Med Mötesplaneraren underlättar de för dig att hitta alternativ som passar dina behov. Ange antal personer, önskat läge och filtrera efter dina preferenser för att få fram relevanta alternativ för ditt möte.

Nyköping är mer än bara en mötesplats. Det är en historisk stad som ligger en timmes resa söder om Stockholm och är en av Sveriges äldsta städer. Här möts stad, hav och landsbygd, vilket ger dig närhet till en mängd olika upplevelser. Utforska de vackra sörmländska slotten, njut av det livliga restauranglivet, upptäck naturreservaten, delta i sport- och kulturevenemang och skapa minnesvärda ögonblick.

Nyköping erbjuder flera hotell, konferensanläggningar och möteslokaler som är perfekta för ditt nästa möte. Oavsett om det är en mindre sammankomst eller ett större event finns det anläggningar som är anpassade för att möta dina behov. Mötesplats Nyköping kan hjälpa dig genom planeringen av ditt möte och erbjuder kostnadsfri rådgivning när det gäller lämpliga anläggningar, boendealternativ, aktiviteter och upplevelser.

www.motesplatsnykoping.se

Relaterade företag hos Hej Nyköping – hitta fler företag i Nyköping här

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Pontus Lindman – Moments: En Magisk Upplevelse på Nyköpings Teater!

Upplev den prisbelönta magikern Pontus Lindman i en spektakulär föreställning fylld med magi, tankeläsning och oväntade ögonblick. En unik show där dina minnen och val blir nyckeln till en fantastisk upplösning.

Familjesöndagar på Sörmlands Museum: Kreativa Äventyr för Hela Familjen i Nyköping

Upptäck Familjesöndag i Nyköping! Barn och vuxna kan utforska skapandets värld tillsammans under ledning av våra museipedagoger. Läs mer om våra kommande teman nedan.

Klättring i Tessinskolans Gympasal: Upplev Äventyret!

Upptäck spänningen med klättring i Tessinskolans gympasal i Nyköping. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, är du välkommen att delta i detta äventyr.

Familjespel på lördagar i Gumshallen: Ett Aktivt Äventyr för Hela Familjen!

Upptäck en rolig racketsportfest för hela familjen på lördagar i Gumshallen, Nyköping. Få 1 timmes spel med hyrracketar och boll för 195 SEK.

Olympiadagarna i Nyköping: En Familjefest för Idrottsentusiaster!

Upplev glädjen i riktiga idrottsaktiviteter under Olympiadagarna i Nyköping! Kom och delta i spännande sportaktiviteter och möt inspirerande Olympier. En familjevänlig helg fylld med rörelse och skratt!

Hockey, Fotboll och Innebandy: Superhelg med Spännande Matcher i Nyköping!

Upplev sportens glädje i Nyköping denna helg med het fotboll, intensiv innebandy och spännande hockeymatcher.

Dansband Deluxe: Njut av En Oförglömlig Dansbandskväll i Nyköping!

Upplev magin av Svensktoppsklassiker och dansbandsnostalgi på Dansband Deluxe-konserten i Nyköping. En kväll fullspäckad med hits och dansbandslegender!

Lär dig LinkedIn-grunderna med Linda Åkerlund – Workshop i Nyköping

Optimera din LinkedIn-profil och öka din synlighet med Linda Åkerlund. Få en grundläggande genomgång av hur du lyckas på LinkedIn!

Upptäck Barbie: Utställning om Dockan med stort B i Nyköping

Utforska Barbie-dockans fascinerande historia och en imponerande samling från 1960- till 1970-talet på Sörmlands museum i Nyköping.

Stefan MÅS Persson: Skulpturmålningar i Nyköping

Upptäck Stefan MÅS Perssons unika skulpturmålningar på träskivor, en lek med dimensioner och motiv som väcker både allvar och skratt. Varmt välkommen till vernissage den 23 september!

STÖTTA LOKALT – HITTA RÄTT HOS VÅRA MEDLEMSFÖRETAG