Hem 5 Bloggen 5 Mötesplats Nyköping: En destination för inspirerande möten

Annons

Mötesplats Nyköping: En destination för inspirerande möten

jun 17, 2023 | Bloggen

Om du letar efter en plats för givande möten och skräddarsydda konferenser är Nyköping den perfekta destinationen för dig.
Mötesplats Nyköping erbjuder verktyg och personlig service för att hjälpa dig att hitta rätt plats och lämpliga lokaler för ditt event. Med sitt gynnsamma läge, bara en timme från Stockholm och fyrtio minuter från Norrköping, är Nyköping platsen som gör dina möten till något alldeles extra.

Med Mötesplaneraren underlättar de för dig att hitta alternativ som passar dina behov. Ange antal personer, önskat läge och filtrera efter dina preferenser för att få fram relevanta alternativ för ditt möte.

Nyköping är mer än bara en mötesplats. Det är en historisk stad som ligger en timmes resa söder om Stockholm och är en av Sveriges äldsta städer. Här möts stad, hav och landsbygd, vilket ger dig närhet till en mängd olika upplevelser. Utforska de vackra sörmländska slotten, njut av det livliga restauranglivet, upptäck naturreservaten, delta i sport- och kulturevenemang och skapa minnesvärda ögonblick.

Nyköping erbjuder flera hotell, konferensanläggningar och möteslokaler som är perfekta för ditt nästa möte. Oavsett om det är en mindre sammankomst eller ett större event finns det anläggningar som är anpassade för att möta dina behov. Mötesplats Nyköping kan hjälpa dig genom planeringen av ditt möte och erbjuder kostnadsfri rådgivning när det gäller lämpliga anläggningar, boendealternativ, aktiviteter och upplevelser.

www.motesplatsnykoping.se

Relaterade företag hos Hej Nyköping – hitta fler företag i Nyköping här

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Franska Trion – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev den unika och intensiva musiken från Franska Trion på Fåfängans Trädgårdscafé den 25 juli. Bandets liveframträdanden är en resa från våldsam intensitet till mjuka viskningar. Missa inte detta kultförklarade band, köp din biljett nu!

David Urwitz – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev en intim och stämningsfull konsert med David Urwitz på Fåfängans Trädgårdscafé den 20 juli. Med sina vemodiga men hoppfulla låtar bjuder David på en kväll fylld av musik och berättelser. Köp din biljett nu!

MARKOOLIO – Live på Tovastugan

Markoolio återvänder till Tovastugan den 20 juli 2024 för en galen och energifylld konsert. Upplev allsång och humor under en oförglömlig kväll i Nyköping. Säkra din biljett idag!

ORUP – Live på Tovastugan

Upplev en unik och personlig konsert med Orup i Tovastugans trädgård den 13 juli. En kväll full av musik, anekdoter och närhet under en bar sommarhimmel.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!