Hem 5 Bloggen 5 Tomten och Bocken – En Sprakande Julshow med Måns Zelmerlöw och Per Andersson!

Annons

Tomten och Bocken – En Sprakande Julshow med Måns Zelmerlöw och Per Andersson!

okt 29, 2023 | Bloggen

Tomten och Bocken rider igen, och denna gång är de här för att skapa den perfekta julstämningen! Möt det dynamiska radarparet, Måns Zelmerlöw och Per Andersson, i en unik julshow som garanterar skratt, musik och massor av glädje. Denna kväll kommer fyllas med humoristiska upptåg och stämningsfulla jultoner, framförda av ett fantastiskt tiomannaband.

År 2020 imponerade de med en succéshow som hade smak av Hasse & Tage, och nu är de tillbaka med ännu mer att erbjuda. Trots pandemins begränsningar hann de skapa magi på scenen, och nu ger de sig ut på en omfattande arenaturné över 12 platser i Sverige.

Nyköping är en av de lyckliga orterna där denna spektakulära julshow kommer äga rum. Datumet är satt till lördagen den 25 november 2023, mellan kl. 19:30 – 21:10 på Rosvalla Arena.
Priserna börjar från 495 kr, och arrangörerna är United Stage och Nyköpings Arenor.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Marit Bergman på Fåfängans Trädgårdscafé

Den prisbelönta poplegenden Marit Bergman kommer till Fåfängans Trädgårdscafé i Nyköping den 27 juni 2024. Med ett fjolårsfärskt album och en medverkan i ”Så mycket bättre”, bjuder Bergman på en kväll fylld med musik från hela hennes mer än två decennier långa solokarriär.

Christian Kjellvander på Fåfängan

Christian Kjellvander återvänder till Fåfängans trädgårdsscen i Nyköping den 16 juni 2024 för en efterlängtad konsert. Med en karriär som sträcker sig över tre decennier, är han känd för sin unika barytonröst och melankoliska sånger.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!