Hem 5 Bloggen 5 Upptäck Julbord i Nyköping 2023 med en Mångfald av Smaker och Traditioner

Annons

Upptäck Julbord i Nyköping 2023 med en Mångfald av Smaker och Traditioner

nov 7, 2023 | Bloggen

Nyköping, med sin rika matkultur, omfamnar julen med en fantastisk blandning av smaker och traditioner. med hjälp av er har vi utforskat och samlat stadens mest populära matdestinationer för att hitta de mest spännande och varierade julupplevelserna. Här är en överblick över några av de bästa alternativen för dig som vill smaka på Nyköpings jul.

 • Restaurang Voyage
  Voyage bjuder in till ett klassiskt julbord med Nordens favoriter. Här finns allt från laktos- och glutenfria alternativ till läckra vegetariska rätter. Perfekt för den som älskar traditionella smaker i modern tappning.
 • Nyköpingshus Slottsbistro
  Vår Kungliga köksmästare Henrik Boberg Välkomnar Er med sitt traditionella julbord i Slottets historiska och mysiga miljö på Nyköpingshus. Omsorgsfullt gjorda och utvalda julbordsfavoriter som också bjuder på flera gröna rätter & tillbehör.
 • Blommenhof
  På Blommenhof möts tradition och kreativitet. Deras julbord är en upplevelse av dofter och smaker som tar dig till hjärtat av julen. Från klassiska sillar till innovativa varmrätter, här finns något för alla.
 • NK-Villan Mat & Catering
  NK-Villan lockar med en vacker utsikt och en meny full av delikatesser. Njut av viltkött, färsk fisk och en mängd olika ostar. En perfekt plats för dem som vill ha en exklusiv och smakrik julmiddag.
 • Öster Malma
  För de som älskar viltkött är Öster Malma den perfekta destinationen. Här dukas det upp med allt från viltkorv till hemlagade revbensspjäll. Efter maten väntar ett frestande godisbord och öppen jaktpub.
 • Stenbro Salonger
  Stenbro Salonger bjuder in till en omfattande julbuffé med allt från klassiska rätter till moderna kreationer. Oavsett om du gillar traditionella julsmaker eller innovativa smakkombinationer kommer du att hitta något att njuta av här.
 • Gamla Brygghuset, Nils Oscar
  Ett alternativt julbord för dig som söker något annorlunda. Här serveras en buffé av fisk och skaldjur, ost och chark från Sörmland samt internationella smårätter. En spännande upplevelse för den äventyrlige matälskaren.
 • Nyköping Strand Restaurang
  Nyköping Strands restaurangbyggnad bjuder in till en varierad meny med fokus på både tradition och trend. Med utbildning som grund förbereder de kommande kockarna en meny som utmanar smaklökarna och ger en härlig julupplevelse.
 • Grönborgs Trädgård
  För den som söker en annorlunda julupplevelse är Grönborgs Trädgård ett utmärkt val. Här kombineras grillbuffé och juldesserter med julquiz och juliga sånger. En unik och underhållande upplevelse för hela familjen.
 • Matmattes Catering
  Matmattes erbjuder catering av en julbuffé med allt från olika sillar till delikata kötträtter. I sin enkelhet blir Julbufféerna ett utmärkt val för den som söker traditionella smaker i sin egen miljö.
 • Hellmanska Gården
  För den som vill njuta av hemlagad julmat finns Hellmanska Gårdens Jultallrik, ta med hem eller ät där. Med smaker som krämig sill, varmrökt lax och lokalproducerad julskinka blir det en äkta smakupplevelse. Perfekt för den som älskar det genuina köket.
 • Svärdsklova
  I en tillflyktsort av tradition och värme erbjuder Svärdsklova för första gången ett julbord och utlovar en omsorgsfullt tillagad meny och speglar julens alla smaker och frestelser. Här avslutas måltiden med ett exklusivt dessertbord, och atmosfären förenar tradition med modernitet.
 • Restaurang Umgås
  Umgås välkomnar er till en unik julupplevelse där ni får en smakfull jul i det egna hemmet. Med vår noggrant sammansatta julkasse tar vi er med på en resa genom julens smaker, där varje ingrediens är kärleksfullt utvald och förberedd för er njutning.

Se nu till att utforska Nyköpings alla smaker och låt dig förföras av stadens fantastiska julmat. Oavsett om du föredrar det klassiska eller det moderna finns det en julupplevelse här som kommer att göra din jul oförglömlig.

Vi vill också skicka ett stort tack för alla tips och rekommendationer som delats med oss! Om vi har missat ditt företag eller din favorit så hör av dig så utökar vi listan.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!