Blandade aktiviteter i Nyköping i Augusti

Här är en bred blandning av spännande aktiviteter om du inte fyllt kalendern för kommande vecka ännu

Skördefest på Tovastugan

Varmt välkommen till en smakfull skördefest på Tovastugan! Utforska ett brett utbud av lokala produkter från Sörmland, inklusive grönsaker, kött, blommor, äppelmust och sylt. Grillen är tänd, och det finns möjlighet att njuta av mat och dryck till förmånliga priser. Passa på att avsluta sommaren med en härlig dag fylld av god mat och trevligt sällskap.

Datum: Söndag 13 augusti Tid: 12:00 – 16:00 Plats: Tovastugan

Standup i Nyköping: En Helkväll med Sofia Nordin, Birgita Klepke och Josefin Sonck

För dig som älskar skratt och underhållning är det dags för en minnesvärd kväll med standup i Nyköping. Komikerna Sofia Nordin, Birgita Klepke och Josefin Sonck bjuder på en oförglömlig show fylld med skarpa iakttagelser och humoristiska karaktärer.

Datum: Onsdag, 16 augusti, Tid: 19:00 – 21:00

Sommarworkshops i Dans i Nyköping

Ge din sommar extra rytm och rörelse genom att delta i spännande dansworkshops i Nyköping. Oavsett om du är nybörjare eller har tidigare erfarenhet av dans, är dessa workshops perfekta för att utforska olika dansstilar och utveckla dina färdigheter. Prova på Streetdance, Hiphop, Dancehall och Afro – ingen föranmälan krävs!

Datum: Olika datum under vecka 32 och 33.

Öppen Träning med Nyköpings SK

För alla hockeysupportrar och sportentusiaster är det dags att möta Nyköpings SK:s A-lag i en öppen träning. Kom och se spelarna i aktion, få en möjlighet att träffa dem och ta del av olika evenemang på plats. Det kommer vara fika, spelarpresentation, försäljning av säsongskort, tävlingar och souvenir-REA. Missa inte denna chans att vara en del av ishockeyns spännande atmosfär.

Datum: Onsdag, 16 augusti 2023 Tid: 18:00 Plats: Nyköpings Arenor, Rosvalla

Dogge Doggelito på Kickis Terrass

Under Park till Park-evenemanget den 18 augusti får du chansen att träffa och se Dogge Doggelito live på Kickis Terrass. Han kommer att uppträda mellan 21:00 och 22:00 och därefter ta foton med fansen. Det finns även möjlighet att köpa hans merchandise som han kommer att signera. Efter framträdandet blir det musik och eventuell open mike på terrassen, samt kvällens meny med förmånliga erbjudanden.

Datum: Fredag, 18 augusti Tid: 21:00 – 22:00 Plats: Kickis Terrass

Löparkickstart med Sweden Runners

Efter sommaruppehållet är det dags att återgå till rutiner och kickstarta en ny termin med Sweden Runners. Oavsett om du är en van löpare eller nybörjare är du välkommen att delta i den ledarledda träningen som bygger på glädje och gemenskap. Kom och prova på löpning helt gratis och upplev hälsofördelarna med denna energigivande aktivitet.

Datum: Måndag, 14 augusti Tid: 18:30 Plats: För samlingsplats, gå med i FB-gruppen

Så varför inte ta del av dessa spännande händelser och göra veckan i Nyköping minnesvärd? Det finns något för alla att njuta av och delta i.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Pontus Lindman – Moments: En Magisk Upplevelse på Nyköpings Teater!

Upplev den prisbelönta magikern Pontus Lindman i en spektakulär föreställning fylld med magi, tankeläsning och oväntade ögonblick. En unik show där dina minnen och val blir nyckeln till en fantastisk upplösning.

Familjesöndagar på Sörmlands Museum: Kreativa Äventyr för Hela Familjen i Nyköping

Upptäck Familjesöndag i Nyköping! Barn och vuxna kan utforska skapandets värld tillsammans under ledning av våra museipedagoger. Läs mer om våra kommande teman nedan.

Klättring i Tessinskolans Gympasal: Upplev Äventyret!

Upptäck spänningen med klättring i Tessinskolans gympasal i Nyköping. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, är du välkommen att delta i detta äventyr.

Familjespel på lördagar i Gumshallen: Ett Aktivt Äventyr för Hela Familjen!

Upptäck en rolig racketsportfest för hela familjen på lördagar i Gumshallen, Nyköping. Få 1 timmes spel med hyrracketar och boll för 195 SEK.

Olympiadagarna i Nyköping: En Familjefest för Idrottsentusiaster!

Upplev glädjen i riktiga idrottsaktiviteter under Olympiadagarna i Nyköping! Kom och delta i spännande sportaktiviteter och möt inspirerande Olympier. En familjevänlig helg fylld med rörelse och skratt!

Hockey, Fotboll och Innebandy: Superhelg med Spännande Matcher i Nyköping!

Upplev sportens glädje i Nyköping denna helg med het fotboll, intensiv innebandy och spännande hockeymatcher.

Dansband Deluxe: Njut av En Oförglömlig Dansbandskväll i Nyköping!

Upplev magin av Svensktoppsklassiker och dansbandsnostalgi på Dansband Deluxe-konserten i Nyköping. En kväll fullspäckad med hits och dansbandslegender!

Lär dig LinkedIn-grunderna med Linda Åkerlund – Workshop i Nyköping

Optimera din LinkedIn-profil och öka din synlighet med Linda Åkerlund. Få en grundläggande genomgång av hur du lyckas på LinkedIn!

Upptäck Barbie: Utställning om Dockan med stort B i Nyköping

Utforska Barbie-dockans fascinerande historia och en imponerande samling från 1960- till 1970-talet på Sörmlands museum i Nyköping.

Stefan MÅS Persson: Skulpturmålningar i Nyköping

Upptäck Stefan MÅS Perssons unika skulpturmålningar på träskivor, en lek med dimensioner och motiv som väcker både allvar och skratt. Varmt välkommen till vernissage den 23 september!

STÖTTA LOKALT – HITTA RÄTT HOS VÅRA MEDLEMSFÖRETAG